Preskočite na glavni sadržaj

Poziv producentima: traju prijave za sudjelovanje na industrijskim programima festivala Kids Kino u Varšavi i Cinekid u Amsterdamu (Rok: 9.4.2024.)

Međunarodni koprodukcijski forum Young Horizons Industry (bivši Kids Kino Industry), koji se održava u sklopu Međunarodnog filmskog festivala Young Horizons (Kids Kino) u rujnu/listopadu 2024. u Varšavi i industrijski program Cinekid for Professionals, koji se održava u sklopu Cinekid Festivala u listopadu 2024. u Amsterdamu, pokrenuli su 2021. godine Producers Link, program za producente u usponu koji se bave sadržajem za djecu.
vrijeme: 20.03.2024. - 09.04.2024.
url: https://industry.younghorizons.pl/producers-link/

Oba su događanja namijenjena poticanju proizvodnje sadržaja za djecu kroz talent LAB, koprodukcijski sajam, promociju projekata, stručno usavršavanje i umrežavanje.
 
Sudjelovanjem u navedenom programu producenti imaju priliku dobiti:
  • uvid u najnovije trendove vezane uz dječje sadržaje, informacije vezane uz publiku i promidžbu projekata
  • pristup svim događanjima, forumu i predavanjima
  • matchmaking s ostalim sudionicima
  • mogućnost proširenja osobne networking mreže
  • uvid u koprodukcijske mogućnosti zemalja sudionika
  • mogućnost sastanaka s potencijalnim sufinancijerima
  • konzultacije sa stručnjacima
  •  
Program započinje na koprodukcijskom forumu Young Horizons Industry (bivši Kids Kino Industry) u Varšavi, a nastavlja se na industrijskom događanju Cinekid for Professionals u Amsterdamu. Više o programu Producers Link možete pronaći na ovoj poveznici
 
Molimo zainteresirane producente koji se bave sadržajima namijenjenima djeci da se do 9. travnja 2024. prijave na adresu proizvodnja@havc.hr.
 
Prijava treba sadržavati sljedeće materijale na engleskom i hrvatskom jeziku:
1. biografiju i filmografiju producenta
2. profil producentske tvrtke
3. motivacijsko pismo za sudjelovanje na navedenom programu i ukoliko trenutno pripremaju projekt namijenjen djeci i opis navedenog projekta
 
Izvor: HAVC