Preskočite na glavni sadržaj

pozivi na partnerstva

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Musical / MTL - Music Theater Lisbon, Portugal

APDTM - Associação para a Promoção e Desenv do Teatro i Musical / MTL - Music Theater Lisbon iz Portugala tražie partnere za prijavu na poziv za Europske projekte suradnje 2024 (CREA-CULT-2024-COOP). MTL - Music Theatre Lisbon želi razviti projekt kvalificiranja europskih izvođača u glazbenom kazalištu te traže partnere s kojima će razvijati integrirani projekt i program koji bi uključivao umjetničke rezidencije, europske showcase, summit, radionice, master classes s nekim od najpriznatijih umjetnika s Broadway-a u glazbenom kazalištu.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – DiVA’s – Digital and Immaterial Village’s Archives, Portugal

DiVA’s – Digital and Immaterial Village’s Archives iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv za Europske projekte suradnje 2024 (CREA-CULT-2024-COOP). DiVA-in projektni prijedlog je filantropska inicijativa čiji je cilj promicanje univerzalnog i digitalnog slobodnog pristupa neviđenoj kulturnoj baštini ruralnih perifernih područja niske gustoće i depopulacije u europskom kontekstu.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – European Solidarity Centre, Poljska

European Solidarity Centre / Europejskie Centrum Solidarnosci  iz Poljske traži partnere za prijavu na poziv za Europske projekte suradnje 2024 (CREA-CULT-2024-COOP). Riječ je o javnom prostoru, mjestu za praktičnu solidarnost, građanski angažman i razvoj demokracije koji je otvoren za inovacije i suvremene digitalne tehnologije.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Biblioteca Lúcio Craveiro da Silva, Portugal

Knjižnica Lúcio Craveiro da Silva iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv za Europske projekte suradnje 2024 (CREA-CULT-2024-COOP). Knjižnica Lúcio Craveiro da Silva traži projekte koji se odnose na književnost, knjige, knjižnice, umjetnost, vizualnu umjetnost, kulturu, učenje, a osobito su posvećeni općoj pristupačnosti i inkluziji.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Culture Select, Grčka

Culture Select iz Grčke traži partnere za prijavu na poziv Europski projekti suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, kulturna baština te umjetnost i tehnologija.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Ružica Milovanović, Srbija

Ružica Milovanović iz Srbije traži partnere za prijavu na poziv Europski projekti suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, kulturna baština, umjetnost i tehnologija, vizualna umjetnost i književnost.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Vocalini, Portugal /RasumussenNordic, Danska

​Vocalini iz Portugala i RasumssenNordic iz Danske traže partnere za prijavu na poziv Europski projekti suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, kulturna baština te umjetnost i tehnologija.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Kansanmusiikkiyhdistys Rällä ry, Finska

Kansanmusiikkiyhdistys Rällä ry iz Finske traži partnere za prijavu na poziv Europski projekti suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti u kontekstu narodne umjetnosti.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Cultures Eco Actives, Francuska

Cultures Eco Actives iz Francuske traži partnere za prijavu na poziv Europski projekti suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su umjetnost i priroda u kontekstu održivosti.
pročitajte više