Preskočite na glavni sadržaj

pozivi na partnerstva

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Artepunkt, Srbija

Artepunkt iz Srbije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Irbis Comics, Ukrajina

Irbis Comics iz Ukrajine traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izdavaštvo i književnost za djecu.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – TELOK, Srbija

TELOK iz Srbije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su umjetnost i obrazovanje, klasična glazba, ljudska prava i prava mladih.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Centre Culturel Altrimenti, Luksemburg

Centre Culturel Altrimenti iz Luksemburga traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Art & Design Institute, Češka

Art & Design Institute iz Češke traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su vizualne umjetnosti, umjetnost i tehnologija, suvremena umjetnost i muzejske aktivnosti.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – MAXXI – Museo nazionale delle arti del XXI secolo, Italija

MAXXI iz Italije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su kulturna baština, vizualne umjetnosti, arhitektura, fotografija, dizajn i obrazovanje.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Cupuaçu, Portugal

Cupuaçu iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, agroekologija, održivost i kružna ekonomija u kontekstu umjetničkih rezidencija.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Palco de Sombras, Portugal

Palco de Sombras iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, kulturna baština, vizualne umjetnosti, književnost, umjetnost i tehnologija, muzejske aktivnosti i izložbe, održivi kulturni turizam i aktivnosti iz međusektorskog potprograma.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Vocalini, Portugal

Vocalini iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti u kontekstu klasične glazbe za djecu.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Zsolnay Heritage Management Ltd., Mađarska

Zsolnay Heritage Management Ltd. iz Mađarske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, kulturna baština, umjetnost i tehnologija, kulturna događanja i organizacija festivala, organizacija izložbi suvremene umjetnosti i slično.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Explorer Life, Ukrajina

Explorer Life iz Ukrajine traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja je dokumentarni film.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Cupuaçu, Portugal

Cupuaçu iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene i vizualne umjetnosti, kultura, agroekologija, održivi razvoj i ekologija.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Palco de Sombras, Portugal

Palco de Sombras iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, kulturna baština, vizualne umjetnosti, književnost, umjetnost i tehnologija, obrazovanje kroz umjetnost, muzejske aktivnosti i izložbe, održivi kulturni turizam.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Irbis Comics Publishing, Ukrajina

Irbis Comics Publishing iz Ukrajine traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su strip, izdavaštvo te književni prijevodi.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Vocalini, Portugal

Vocalini iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, klasična glazba, glazba za djecu te glazbeno obrazovanje.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Olympia Culture, Grčka

Olympia Culture iz Grčke traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su kulturna baština, tehnologija i izvedbene umjetnosti u kontekstu digitalizacije umjetnosti.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Odjel za sport, kulturu i mlade općine Kozani, Grčka

Odjel za sport, kulturu i mlade općine Kozani iz Grčke traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje su organizacija kulturnih događanja, festivala za mlade i glazbenih festivala te izvedbene umjetnosti.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Politistiko Parko, Grčka

Politistiko Parko iz Grčke traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su kulturna baština, tehnologija i održivi kulturni turizam.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Oikeio Theatro, Grčka

Oikeio Theatro iz Grčke traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti te umjetnost i tehnologija.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Bertha Media/Talking Statues, Danska

Bertha Media/Talking Statues iz Danske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su kulturna baština, izvedbene umjetnosti, vizualne umjetnosti i tehnologija.
pročitajte više