Preskočite na glavni sadržaj

pozivi na partnerstva

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Baj Pomorski Theatre, Poljska

Kazališna družina 'Baj Pomorski Theatre' iz Poljske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura).
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Ring, Ring; Srbija

Organizacija 'Ring Ring' iz Srbije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura).
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Peter-Weiss-Stiftung für Kunst und Politik, Njemačka

Zaklada Peter-Weiss iz Njemačke (Peter-Weiss-Stiftung für Kunst und Politik e.V.), traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura).
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Quasar Teatro, Španjolska

Kazališna družina 'Quasar Teatro' iz Španjolske, traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura).
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Companhia João Garcia Miguel, Portugal

Organizacija Companhia João Garcia Miguel, Portugal, traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura).
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Associació Cultural Tabalà, Španjolska

Organizacija 'Associació Cultural Tabalà' iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura).
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – HAMACA cultural platform, Španjolska

HAMACA, platforma za arhiviranje, distribuiranje i učenje o suvremenim audiovizualnim praksama, sa sjedištem u Barceloni, traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura).
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Arrayán Network, Španjolska

Organizacija za održivi razvoj ruralnog područja 'Arrayán Network for Culture, Heritage and Environment' iz Španjolske, traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). 
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Rubihaus, Španjolska

RUBIHAUS iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Poželjni partneri na projektu su organizacije koje djeluju u područjima glazbe i inovacija.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Scientific and Research Association for Art, Cultural and Educational Programmes and Technology EPEKA, Social Enterprise, Slovenija

Scientific and Research Association for Art, Cultural and Educational Programmes and Technology EPEKA, Social Enterprise je NGO koja traži partnere za prijavu na bilo koji otvoreni Poziv u okviru programa Kreativna Europa koji u fokusu ima kulturu, medije ili glazbu. EPEKA ima bogato iskustvo u projektima koji su sufinancirani kroz EU programe, otvoreni su za doprinos u više područja, a posebno ističu područja vezana uz umjetničke galerije, glazbene produkcije te manjinske kulture.  
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Khora ApS, Danska

Khora ApS je profitabilna privatna organizacija osnovana kao prva svjetska organizacija za razvoj i proizvodnju virtualne stvarnosti (VR) i proširene stvarnosti (AR), a koja podučava i proizvodi vrhunski imerzivni sadržaj virtualne stvarnosti u nordijskim zemljama Regije, te je objavila više od 250 imerzivnih iskustava. Khora ApS traži partnere za prijavu projekta na bilo koji poziv otvoren u okviru programa Kreativna Europa za 2021. godinu. 
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Grad Tripoli, Grčka

Grad Tripoli traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Gradska administracija ističe bogato iskustvo u provedbi projekata s EU potporom i značajno mjesto kulture u strateškim planovima grada.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – AICI Architecture Studio, Rumunjska

Arhitektonski studio AICI traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Arhitektonski studio AICI pokrenut je 2015. g. s ciljem obnove i revitalizacije jedne napuštene povijesne građevine.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Rua Red, Irska

Rua Red traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Rua Red je neprofitna organizacija koja vodi suvremeni umjetnički centar s dva izložbena prostora, kazalištem, plesnim studijem, glazbenim studijem i konferencijskom dvoranom, a dio centra koristi se i kao prostor za coworking.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Muzej za istoriju farmacije, Srbija

Muzej za istoriju farmacije traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Muzej za istoriju farmacije sastavnica je Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Beogradu, a osnovan je 1952. godine.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – KUD Sodobnost International, Slovenija

KUD Sodobnost traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). KUD Sodobnost osnovan je 2004.g. kako bi se nastavio objavljivati relevantan slovenski književni časopis 'Sodobnost' (pokrenut 1930.g.). Do danas se aktivno bave izdavaštvom i poticanjem čitanja.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Transilvania Trust Foundation, Rumunjska

Transilvania Trust Foundation traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Transilvania Trust Foundation aktivna je na području očuvanja kulturne baštine, osobito graditeljskog naslijeđa, a za svoj rad u tom području 2008. godine primili su nagradu Europa Nostra u kategoriji 'Obrazovanje, usavršavanje i podizanje svijesti' za rad na revitalizaciji dvorca Bánffy.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Založba Pivec d.o.o., Slovenija

Založba Pivec d.o.o. traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Založba Pivec d.o.o. je slovenska izdavačka kuća pokrenuta 2003. godine. Imaju iskustvo sudjelovanja u tri projekta s potporom Kreativne Europe.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Asociatia ESCU, Rumunjska

Asociatia ESCU traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Asociatia ESCU je neprofitna organizacija aktivna u temama kulturne diplomacije. Najopsežnija aktivnost koju provode je multikulturna platforma World Experience Festival.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Smetumet, Slovenija

Smetumet traži partnere za prijavu na otvoreni poziv Projekti kulturne suradnje sa zemljama zapadnog Balkana (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Smetumet je neprofitna organizacija koja se bavi temama otpada i održivosti okoliša kroz prizmu zajednica, umjetnosti i kulture (npr. dizajnerska rješenja za prikazivanje otpada na svježe, inovativne, zanimljive načine).
pročitajte više