Preskočite na glavni sadržaj

pozivi na partnerstva
 

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Gradsko vijeće Ontinyenta, Španjolska

Gradsko vijeće Ontinyenta iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su glazba i ples.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Boulouki, Grčka

Bouloki - putujuća radionica tradicionalnih graditeljskih tehnika iz Grčke traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su kulturna baština i arhitektura u kontekstu održivog razvoja.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Kabrio Agency, Portugal

Kabrio Agency iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su odnosi s javnošću i marketing u kulturi.
prijava: 23.1.2024.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Rede More, Portugal

Rede More iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti odnosno suvremeni ples.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Gradski ured za kulturu i nacionalnu baštinu Rzeszowa, Poljska

Gradski ured za kulturu i nacionalnu baštinu Rzeszowa iz Poljske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su kulturna baština, vizualna umjetnost, umjetnost i tehnologija, književnost, izvedbene umjetnosti i festivali.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Absonus Lab, Portugal

Absonus Lab iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, glazba te umjetnost i tehnologija.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Ustanova Imago Sloveniae, Slovenija

Ustanova Imago Sloveniae iz Slovenije traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene umjetnosti, kulturna baština te vizualne umjetnosti.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Zsolnay Heritage Management Ltd., Mađarska

Zsolnay Heritage Management Ltd. iz Mađarske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su kulturna baština, vizualna umjetnost, umjetnost i tehnologija, izvedbene umjetnosti i festivali.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Sveučilište primijenjenih znanosti Centria, Finska

Sveučilište primijenjenih znanosti Centria iz Finske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su vizualna umjetnost te umjetnost i tehnologija.
prijava: 23.1.2024
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Tóth-Paszomány Kft, Mađarska

Tóth-Paszomány Kft iz Mađarske je organizacija koje traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su im tradicionalni obrti i zanimanja, poput krojača, dizajnera odjeće, šeširdžija, postolara, torbara, stolara, tapetara itd.
prijava: prosinac 2023.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Asociația PROTESZT Egyesület, Rumunjska

Asociația PROTESZT Egyesület iz Rumunjske je organizacija koje traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja im je kazalište, suvremene izvedbene i vizualne umjetnosti (ples, glazba i gluma), obrazovni programi o kulturi, očuvanju kulturne baštine, organizacija raznih kulturnih događanja i festivala itd.
prijava: prosinac 2023.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Suakai, Španjolska

Suakai iz Španjolske je organizacija koje traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja im je glazba i vizualne umjetnosti.
prijava: prosinac 2023.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – APCA Madeira - Agência de Promoção da Cultura Atlântica

APCA Madeira - Agência de Promoção da Cultura Atlântica traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura). Područje djelovanja su kulturna baština, tehnologija, AI, istraživanja i inovacija, edukacija i održivi razvoj.
prijava: prosinac 2023.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Gato Escaldado, Portugal

Gato Escaldado iz Portugala je kazalište koje traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa - potprogram Kultura), te žele biti partneri u projektu. Područje djelovanja su ples, drama, čitanja poezije, kulturne ture, obrazovanje i program mladih.
prijava: prosinac 2023.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Fundación Casa Pintada - Museo Cristóbal Gabarrón, Španjolska

Fundación Casa Pintada - Museo Cristóbal Gabarrón iz Španjolske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su suvremena umjetnost, muzeji, obrazovni programi, istraživanja, kulturna baština, nove tehnologije, inovacije, vizualne umjetnosti, umjetničke rezidencije.
prijava: prosinac 2023.
pročitajte više

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo Soma Cultura, Portugal

Soma Cultura iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su integracija migranata, socijalno uključivanje, izvedbene umjetnosti, glazba.  
prijava: prosinac 2023.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Hybridart Management, Mađarska

Hybridart Management iz Mađarske traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja su izvedbene i vizualne umjetnosti, suvremena umjetnost, kulturna baština, održivost i obrazovanje.
prijava: prosinac 2023.
pročitajte više

​Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo Sociedade Filarmónica União Maçaense, Portugal

Sociedade Filarmónica União Maçaense iz Portugala traži partnere za prijavu na poziv Projekti kulturne suradnje (program Kreativna Europa – potprogram Kultura). Područje djelovanja je glazba.
prijava: prosinac 2023.
pročitajte više