Preskočite na glavni sadržaj

natječaji

javni pozivi Ministarstva kulture i medija

Objavljen Javni poziv za dodjelu potpora poticanju književnoga stvaralaštva u 2023. godini (Rok: 15.9.2022.)

Ministarstvo kulture i medija objavljuje Javni poziv za dodjelu potpora poticanju književnog stvaralaštva u 2023. godini kojim će se dodijeliti potpore autorima za književno-umjetnički rad te prijevode na hrvatski jezik djela koja predstavljaju opća kulturna dostignuća.
pročitajte više
javni pozivi Ministarstva kulture i medija

Objavljen Javni poziv za otkup knjiga za narodne knjižnice u 2022. godini (Rok: 11.11.2022.)

Javni poziv za otkup knjiga za narodne knjižnice u 2022. godini otvoren je 22. ožujka i traje do 11. studenoga 2022. godine.
pročitajte više
javni pozivi Ministarstva kulture i medija

Javni poziv za financiranje oglednih prijevoda djela hrvatskih autora na strane jezike u 2022. godini (Rok: 1.12.2022.)

Objavljen je otvoreni godišnji Javni poziv za financiranje oglednih prijevoda djela hrvatskih autora na strane jezike u 2022. godini, s rokom prijave 1. prosinca 2022. godine.
pročitajte više
javni pozivi Ministarstva kulture i medija

Poziv na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava - Provedba mjera zaštite kulturne baštine oštećene u seriji potresa s epicentrom na području Sisačko-moslavačke županije počevši od 28. prosinca 2020. godine

Objavljen je Poziv na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava - Provedba mjera zaštite kulturne baštine oštećene u seriji potresa s epicentrom na području Sisačko-moslavačke županije počevši od 28. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije. 
 
pročitajte više