Preskočite na glavni sadržaj

natječaji

javni pozivi Ministarstva kulture i medija

Objavljen Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Republici Hrvatskoj u 2024. godini (Rok: 6.6.2024.)

Ministarstvo kulture i medija petu godinu zaredom objavljuje Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Republici Hrvatskoj.
pročitajte više
javni pozivi Ministarstva kulture i medija

Objava poziva za otkup knjiga za narodne knjižnice u 2024. godini

Nakon provedenog pilot projekta otkupa knjiga za narodne knjižnice po novom modelu u 2023. godini, otvara se novi ciklus otkupa knjiga za narodne knjižnice objavom Poziva narodnim knjižnicama za iskaz interesa za otkup knjiga uvrštenih na popis A i popis B u 2024. godini, s rokom prijave do 28. veljače i Javnog poziva nakladnicima za predlaganje knjiga za otkup narodnim knjižnicama u 2024. godini, s rokovima za prijavu 20. ožujka, 20. svibnja, 10. rujna i 20. listopada.
pročitajte više
javni pozivi Ministarstva kulture i medija

Javni poziv za financiranje oglednih prijevoda djela hrvatskih autora na strane jezike u 2024. godini (Rok: 8.11.2024.)

S ciljem podrške promidžbi hrvatskih autora i njihovih djela u inozemstvu kao i jačanja i profesionalizacije posredničke djelatnosti vezane za književnost (zastupanje autora/prodaja prava), Ministarstvo kulture i medija objavljuje Javni poziv za financiranje oglednih prijevoda djela hrvatskih autora na strane jezike u 2024. godini.
pročitajte više