Preskočite na glavni sadržaj

natječaji

javni pozivi Ministarstva kulture i medija

Poziv učenicima osnovnih i srednjih škola za videonajave knjiga (Rok: 3.4.2023.)

Nakon dva uspješno provedena natječaja za izradu učeničkih radova – video najava književnog djela po izboru, na koji se odazvao veliki broj škola i učenika iz svih krajeva Hrvatske s više od pet stotina prijava, Ministarstvo kulture i medija u skladu s Akcijskim planom Nacionalne strategije poticanja čitanja objavljuje novi Javni poziv osnovnim i srednjim školama za videonajave knjiga – učeničke radove.
pročitajte više
javni pozivi Ministarstva kulture i medija

Otvoren natječaj za dodjelu 'Nagrade Iso Velikanović' za 2022. godinu (Rok: 17.2.2023.)

Otvoren je natječaj za dodjelu 'Nagrade Iso Velikanović' za 2022. godinu, kojom će Ministarstvo kulture i medija nagraditi najbolja ostvarenja u području prevodilaštva u protekloj godini. Rok za predaju prijava je 17. veljače 2023. godine.
pročitajte više
javni pozivi Ministarstva kulture i medija

Objavljen Javni poziv za dodjelu Nagrade za dramsko djelo 'Marin Držić' za 2022. godinu

Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske objavilo je Javni poziv za dodjelu Nagrade za dramsko djelo 'Marin Držić' za 2022. godinu koju dodjeljuje s ciljem poticanja i promicanja hrvatskoga dramskog i kazališnog stvaralaštva.
pročitajte više
javni pozivi Ministarstva kulture i medija

Poziv na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava - Provedba mjera zaštite kulturne baštine oštećene u seriji potresa s epicentrom na području Sisačko-moslavačke županije počevši od 28. prosinca 2020. godine

Objavljen je Poziv na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava - Provedba mjera zaštite kulturne baštine oštećene u seriji potresa s epicentrom na području Sisačko-moslavačke županije počevši od 28. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije. 
 
pročitajte više