Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za putničku Nagradu Dijana Klarić (Rok: 10.7.2024.)

Hrvatski klub putnika raspisao je Natječaj za dodjelu Nagrade Dijana Klarić. Nagrada je osnovana u znak sjećanja na Dijanu Klarić, mladu šibensku putnicu i fotografkinju čiji su život i djelo bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja.
vrijeme: 22.05.2024. - 10.07.2024.
url: https://www.hrvatskiklubputnika.com/

Nagrada se dodjeljuje u četiri kategorije:
  • Putopis
  • Fotografija
  • Film ili video
  • Putovanje godine

Rok za prijavu je 10. srpnja 2024. u ponoć, a proglašenje pobjednika i dodjela nagrada održat će se na Croatian Travel Festivalu u Šibeniku 29.8. - 1.9. ove godine.

Prijave se šalju na e-mail adresu: nagradadijanaklaric@gmail.com U naslovu treba jasno naznačiti kategoriju za koju se kandidat natječe i priložiti kratki opis prijave. U kategorijama „Putopis“, „Putopisna fotografija“ i „Putopisni film ili video“ e-mailu je potrebno priložiti uradak (ulomak putopisa, fotografiju u jpg ili pdf formatu, cjeloviti film ili dio filma), a za kategoriju „Putovanje godine“ potrebno je poslati minimalno 1 stranicu opisa po čemu je prijavljeno putovanje/projekt/putnik od posebnog značaja ili interesa. E-mailu je potrebno priložiti i osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja). Kandidati se mogu prijaviti sami ili ih može prijaviti druga osoba.

Nagrada je osnovana u znak sjećanja na Dijanu Klarić, mladu šibensku putnicu i fotografkinju čiji su život i djelo bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja.

Detalje natječaja potražite na stranici www.hrvatskiklubputnika.com,  Facebook stranicama „Nagrada Dijana Klaric“ i “Croatian Travel Festival” ili upitom na navedenu e-mail adresu.