Preskočite na glavni sadržaj

Međunarodni lutkarski festival InPuT Fest Karlovac otvara prijave za umjetnike i izvođače (Rok: 6.9.2024.)

Gradsko kazalište 'Zorin dom' objavljuje početak prijava za International Puppet Theatre Festival Karlovac pod imenom - InPuT Festival Karlovac. Festival, koji slavi umjetnost lutkarstva u svim njezinim raznolikim oblicima, održat će se od 20. do 24. svibnja 2025. u srcu grada Karlovca.
vrijeme: 06.06.2024. - 06.09.2024.
mjesto: Karlovac
url: https://www.zorin-dom.hr/input-festival/

InPuT Fest je međunarodni lutkarski festival koji slavi umjetnost lutkarstva i okuplja umjetnike i ljubitelje lutaka iz cijelog svijeta. Namijenjen publici svih uzrasta, ovaj festival pruža bogat i raznolik program. Otvoren za sve, InPuT Fest stvara prostor za kreativnost, edukaciju i zajedničko uživanje u jedinstvenim izvedbama koje nadilaze jezične i kulturne granice.
 
Festival predstavlja spoj kulture i edukacije te nudi razne lutkarske izvedbe i događaje na nekoliko lokacija u gradu Karlovcu. Festival, osim lutkarskih predstava, nudi i razne seminare, okrugle stolove i radionice koje će služiti za edukaciju svih sudionika festivala raznog uzrasta te bi se na taj način dodatno doprinijelo ideji da cijeli grad postane kazališna pozornica za vrijeme trajanja festivala.
 
Cilj festivala je tijekom petodnevnog programa ugostiti brojne domaće i međunarodne lutkarske izvođače koji će svoj program izvoditi na otvorenom i u zatvorenom prostoru.
 
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem mail - a na adresu input.fest.karlovac@gmail.com, a sve informacije o prijavi se mogu pronaći na linku: https://www.zorin-dom.hr/input-festival/.
 
Ključne informacije za prijavitelje:
Rok za prijavu: 6. rujan 2024.
Datumi festivala: 20. do 24. svibnja 2025.
Lokacija: Karlovac
E-pošta za kontakt za pitanja: input.fest.karlovac@gmail.com