obavijest

Najjeftinije knjige u gradu: božićno izdanje!


vrijeme: 15.12.2017.
mjesto: Zagreb, Klub Booksa

U petak, 15. prosinca od 17 do 21.30 sati, u zagrebačkom klubu Booksa održat će se akcija nazvana Najjeftinije knjige u gradu: božićno izdanje! kojoj je glavna svrha pomoć udruzi Futura, daj šapu koja skrbi za napuštene gradske životinje. 

Ova akcija omogućuje ljubiteljicama i ljubiteljima knjiga da nabave dobro i zanimljivo štivo za sebe ili za poklon i k tome pomognu napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga skrbi. Dosad je Futura u Booksi provela devet ovakvih akcija kada je 'udomljeno' jako puno knjiga. U međuvremenu, udruga je od donatora, ljubitelja knjiga i životinja, prikupila nove naslove. Knjiga ima svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima. Za donaciju od samo 10 kuna za pojedinu knjigu može se odabrati dobro štivo, a za nešto malo više kuna donacije moći će se birati i među ostalom ponudom - osim knjiga bit će tu i kalendari, umjetnička djela akademske slikarice Koraljke Polaček, nakit, DVD-i, pa čak i haljine.

Svi koji imaju knjiga viška, a koje bi rado donirali Futuri, mogu ih donijeti u Booksu na dan akcije, u petak, 15.12. od 10 do 16 sati.

https://www.facebook.com/events/897019987127164/?active_tab=about

 

(D.H.F., 12.12.2017)