obavijest

Prijem novih članova u amaterske ansamble HGZ-a


vrijeme: 16.10.2017.

Hrvatski glazbeni zavod poziva sve zainteresirane građanke i građane koji se žele aktivno baviti klasičnom glazbom i jazzom da se pridruže HGZ-ovim amaterskim ansamblima: Društvenom orkestru, Društvenom jazz orkestru: Big Bandu, Društvenom komornom ansamblu i Društvenom zboru. 

Društveni orkestar u članstvo prima osobe sa srednjoškolskim znanjem sviranja sljedećih instrumenata: violine, viole, violončela, oboe, flaute, klarineta, fagota i roga. Probe se održavaju ponedjeljkom i srijedom od 20 do 22 sata.

Društveni jazz orkestar u članstvo prima osobe s afinitetom za jazz i srednjoškolskim znanjem u sviranju sljedećih instrumenata: bariton saksofona, trombona i bas trombona. Proba se održava ponedjeljkom od 18:30 do 20:30 sati.

Društveni komorni ansambl u članstvo prima osobe sa srednjoškolskim znanjem sviranja svih gudačkih instrumenata. Probe se održavaju ponedjeljkom i srijedom od 10 do 12 sati. 

Društveni zbor u članstvo prima muzički pismene osobe u svim glasovnim kategorijama: sopran, alt, tenor i bas. Proba se održava srijedom od 17:30 do 19:30 sati.

Uvjet za sviranje u orkestru, jazz orkestru i komornom ansamblu je posjedovanje vlastitog instrumenta.

Dobrodošli su i studenti glazbe, umirovljeni profesionalni glazbenici te profesori glazbe. 

Probe i nastupi održavaju se u sjedištu HGZ-a u Gundulićevoj 6 u Zagrebu.

Info: producentica amaterskih ansambla HGZ-a Andrea Višak, andreavisak@gmail.com ili 0989304880

www.hgz.hr

 

(D.H.F., 24.10.2017)

Tagovi: hgz