radionica, kolonija

Poziv za prijavu na Kulturpunktovu novinarsku školicu


prijava: 05.10.2014.
mjesto: Zagreb

Kurziv – Platforma za pitanja kulture, medija i društva organizira edukacijski program pod nazivom Kultupunktova novinarska školica - Svijet umjetnosti. Program, u trajanju od listopada 2014. do siječnja 2015., održavat će se u net.kulturnom klubu mama i klubu Booksa. Ovaj edukacijski program je besplatan za sve!
 
I ove godine Školica kroz seriju predavanja pažnju usmjerava na suvremenu vizualnu umjetnost, dok će se u radioničkom segmentu posvetiti pisanim i zvučnim formama novinarskog izražavanja.
 
Prijaviti se mogu svi zainteresirani u dobi od 20 do 30 godina (studenti, zaposleni, nezaposleni...), odnosno svi oni koji žele usavršiti svoje novinarske vještine i saznati više o različitim aspektima suvremene vizualne umjetnosti. Polaznici ne moraju imati novinarskog iskustva.
 
Prijava treba sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime, kratki životopis (do 150 riječi) motivacijsko pismo (do 1800 znakova), autorski osvrt na neko događanje u području kulture (od 1800 do 2700 znakova) te kontakt podatke (e-mail, broj mobitela). Prijave treba slati na adresu elektroničke pošte novinarska.skolica@gmail.com s naslovom "Prijava za novinarsku školicu", najkasnije do 5. listopada. Sva pitanja također možete postaviti na adresu elektroničke pošte.

(R.P.B., 23.09.2014)