Preskočite na glavni sadržaj

MojStrip.com u Booksi

U utorak, 17. veljače u 19 sati, u Booksi će se na tribini 'Strip-tease Matka Vladanovića' predstaviti novi online strip-časopis MojStrip.com. 
vrijeme: 17.02.2015.
mjesto: Zagreb, Booksa
url: http://www.booksa.hr

Časopis su pokrenula dvojica iskusnih stripaša Jurica Starešinčić i Goran Duplančić i u kratkom su roku izazvali veliko zanimanje kako slučajne publike tako i strip-autora kojima se, nakon gašenja Q-a, ponovno otvorio prostor za objavljivanje stripova na granici komercijalnih i eksperimentalnih. Starešinčić i Duplančić kažu da su MojStrip pokrenuli kako bi se generirali novi stripove koje njihovi sjajni autori možda ne bi ni stvorili da ih ne motivira postojanje ovog časopisa. K tome, namjera im je i te stripove učiniti dostupnima što većem broju čitatelja. MojStrip.com neće se baviti stranim autorima već će fokus biti na kvalitetnim stripovima domaćih autora koji su napisani i nacrtani za domaću publiku.

Voditelj tribine Matko Vladanović s dvojicom će gostiju razgovarati o časopisu MojStrip.com, ali i o novijem hrvatskom stripu i projektima koji se tek planiraju.