Preskočite na glavni sadržaj

Art JAM 2

Drugo izdanje projekta Art JAM počinje 4. srpnja i traje do 1. kolovoza, uz raznolike programe koji se odvijaju od jutra do ponoći, ispred Meštrovićevog paviljona i u Klubu HDLU-a.
mjesto: Zagreb; HDLU, Trg žrtava fašizma bb
url: http://udrugajam.hr
Građanima i posjetiteljima Zagreba nudi se mjesto za izlazak i druženje uz umjetnost, glazbu i piće, a umjetnicima prostor za predstavljanje sebe i svojeg rada.

Osim otvorenja izložbi, program uključuje i pregršt kazališnih, modnih i umjetničkih događanja, koja će se odvijati ispred paviljona s početkom u 20 sati. Druženje prije i poslije događanja upotpunit će okrepa iz caffe bara Sveučilišna smještenog u centru događanja.

Cijeli projekt organizira JAM - Udruga za promicanje hrvatske umjetnosti i međukulturnog dijaloga, pod pokroviteljstvom Urbanke.
 
Program:
5.7.
18:00 - Mali plac na Tavanu: degustirajte, kupite, jedite i pijte raznolike proizvode organskog podrijetla i saznajte sve informacije o istima.
20:00 - otvorenje izložbe Humans of Zagreb: pogledajte fotografije stanovnika metropole i pročitajte njihove mudrosti i životne priče u nadi da ćete vidjeti nekoga poznatog ili sebe.
20:00 - otvorenje izložbe Tarika el Kawama: crno – bijele fotografije Hrvata čiji su roditelji iz raznih zemalja i njihova iskustva života u Hrvatskoj.
 
8.7.
20:00 - otvorenje izložbe Nadje Jovanović: uljane i akrilne slike tajanstvene atmosfere koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.
20:00 - otvorenje izložbe Adrijane Lacko: vampirsko-filozofska instalacija koju možda poželite i odjenuti.
Daljnji raspored bit će objavljen tijekom prvog tjedna događanja.