natječaj, seminar

Strateški umjetnički menadžment – poziv na master class


vrijeme: 09.11.2012. - 11.11.2012.
prijava: 02.11.2012.
mjesto: Rovereto, Italija

U Roveretu, Italija, od 9. do 11. studenog, održava se master class na temu Strateški umjetnički menadžment. Prijave za sudjelovanje primaju se do 2. studenog.

Strateški umjetnički menadžment nudi novi pristup menadžmentu umjetničkih i kulturnih projekata i organizacija, kroz vrednovanje subjekata kao što su poduzetništvo, strategija, inovacija i održivost, kao i kroz sredstva kritičkog mišljenja o temama koje se odnose na širi društveni, politički i ekonomski kontekst.

Zajedno sa stručnjacima na području, sudionici će istraživati različite načine kako menadžeri mogu kreirati povoljne prilike od potencijalnih prepreka, šireći kompetencije, razvijajući kritičke i kreativne vještine te otkrivajući kako oblikovati i implementirati uspješne strategije upravljanja.

Master class Strateški umjetnički menadžment namijenjen je onima koji žele ući u umjetničku i kulturnu industriju te postići napredak unutar nje. Svatko je dobrodošao, obzirom da za sudjelovanje nije potrebno prethodno iskustvo. Međutim, od sudionika se očekuje spremnost za učenje i razvijanje kroz razmjenu s drugima, te entuzijazam u doprinošenju seminarima. Kombinacija različitih podloga i iskustava jamac su raspravi koja donosi nove poglede i perspektive za sve sudionike.

Radni jezik je engleski, bez simultanog prijevoda. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 590 € po polazniku, a uključuje sve seminare, radne  , jutarnju kavu, radne ručkove i smještaj. Sudionici dodatno pokrivaju troškove prijevoza. Popust od 10 % ostvaruju kandidati koji se prijave do 12. l  istopada.

Obzirom da je broj sudionika ograničen, pozivaju se sudionici da se prijave što ranije. Registracija sudionika mora se provesti unaprijed i nije moguća na licu mjesta.

Više

(I.P., 28.09.2012)