Preskočite na glavni sadržaj

Umjetnički paviljon - europska poveznica

Predavanje o obnovi i modernizaciji zgrade Umjetničkog paviljona u Zagrebu u razdoblju od 2001. do 2013. godine održat će se u sklopu multimedijske izložbe 'Umjetnički paviljon – europska poveznica u srijedu', u srijedu, 3. srpnja, u 19 sati.
vrijeme: 03.07.2013. 19,00
mjesto: Zagreb, Croatia
url: http://www.emz.hr/
Uvodno izlaganje o modernizaciji i obnovi u sklopu programa Vizija Paviljona za 21. stoljeće održat će Radovan Vuković, v.d. ravnatelja Paviljona, a o projektu obnove s arhitektonskog i konzervatorskog stanovišta govorit će Mladen Perušić, dia, i Maja Gorianc Čumbrek, dia, konzervatori Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode prema čijem su konzervatorskom projektu i nadzoru izvedeni radovi na obnovi i sanaciji zgrade Paviljona.

Nakon predavanja, održat će se promocija kataloga izložbe kojega će predstaviti Radovan Vuković, v.d. ravnatelja Umjetničkog paviljona i Ante Rašić, dizajner kataloga i autor prostorne koncepcije izložbe.

Multimedijska izložba Umjetnički paviljon – europska poveznica / Od tradicije do suvremenosti  može se pogledati do 7. srpnja.