Preskočite na glavni sadržaj

Poziv izlagačima za četvrtu skupnu izložbu "Božićni tinel" u Šibeniku (Rok: 1.12.2023.)

Udruga Kolektiv 4B i klub Azimut u Šibeniku raspisali su poziv za umjetnike i kreativce da se prijave za još jedno, četvrto izdanje skupne izložbe „Božićni tinel” u Galeriji Azimuta u Krešimirovom gradu gdje se izložba održava svakog prosinca od 2020. godine.
vrijeme: 13.11.2023. - 01.12.2023.
url: https://azimut.art/

Sudjelovanje na izložbi je besplatno, a prijaviti se mogu autori iz cijele Hrvatske do 1. prosinca prijavnicom objavljenom na webu www.azimut.art . „Poziv vrijedi za sve umjetnike i to bez obzira radi li se o umjetnicima koji su već izlagali bilo samostalno ili skupno u Azimutovoj Galeriji pa i na „Tinelu” ili da je riječ o autorima koji još nikad nisu izlagali u Azimutu pa tako ni na „Tinelu”. Za njih možda čak posebno vrijedi poziv jer sudjelovanja na skupnim izložbama u Galeriji odličan je prvi korak prema otkrivanju svog talenta široj publici”, poručili su iz Kolektiva.
 
Četvrti „Božićni tinel” bit će realiziran u dogovoru s izabranim autorima u razdoblju od 6. prosinca 2023. do 6. siječnja 2024.. Podsjetimo, riječ je o izložbi koja je prvi put otvorena u doba korone, u prosincu 2020. godine, kad su okupljanja bila sve osim moguća, no čarolija „Božićnog tinela” okupila je umjetnost na jednom mjestu u isto vrijeme i oživila blagdanski duh kad je to bilo najpotrebnije. Bila je to izložba koju nitko nije mogao doći i razgledati, no vidjeli su je mnogi. Nakon prve godine, „Božićni tinel”  nije se prestao održavati, a svaka od postavljenih izložbi okupila je oko dvadeset izlagača iz cijele Hrvatske.