Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za 3. izdanje festivala školskih bendova Superval (Rok: 31.12.2021.)

Treće izdanje Supervala će se održati 17. i 18. lipnja 2022. u Vintage Industrial Baru u Zagrebu. Prijave za nastup otvorene su za bendove koji izvode autorsku glazbu i/ili obrade te pohađaju osnovnu ili srednju školu, a traju do 31. prosinca 2021.!
vrijeme: 22.11.2021. - 31.12.2021.
mjesto: Zagreb
url: https://superval.hr/

Svi zainteresirani trebaju na mail prijave@superval.hr poslati sljedeće:  
Nakon isteka roka organizacijski tim preslušat će prijave i 1. veljače 2022. godine objaviti tko nastupa na trećem izdanju festivala.
 
Superval je nastao kao plod entuzijazma dviju učiteljica zagrebačke Osnovne škole Grigora Viteza, Ane Bajo i Antonije Radoš, koje su svoje slobodno vrijeme posvetile kreativnom radu s djecom, a koje u suradnji s poznatim glazbenim promotorom Matom Škugorom i znanstvenikom u području odgoja i obrazovanja Borisom Jokićem, kroz udrugu Superval žele nacionalno proširiti i produbiti, u prethodnim godinama u Hrvatskoj zanemarenu priču o mladim ljudima, suvremenoj glazbi i sustavu odgoja i obrazovanja.
 
Već prvi Superval je nadmašio sva očekivanja kad je koncert bio prebačen iz Malog u Veliki pogon Tvornice kulture, drugi Superval u vrtu Vintage Industrial Bara je, zbog velikog broja prijava odličnih mladih bendova, pretvoren u festival, a kako sljedeće godine želimo omogućiti još kvalitetnije festivalsko iskustvo posjetiteljima i mladim izvođačima, Superval će trajati dva dana! Cilj Supervala je omogućiti školskim bendovima da nastupe kao pravi profesionalci u klupskoj atmosferi, uz tehničku podršku profesionalaca i osjete iskrenu koncertnu emociju pred njima poznatom i nepoznatom publikom.
 
I u svojem trećem izdanju Superval poziva sve aktivne školske bendove da se prijave i pokažu što znaju!