Preskočite na glavni sadržaj

Otvoren je poziv “Posvoji Prostor” za 2024. godinu

Platforma “Culture Hub Croatia” poziva sve zainteresirane organizacije civilnog društva, umjetničke organizacije, neformalne grupe i građane da prijave programske aktivnosti za realizaciju u kreativnom hub-u Prostor tijekom 2024. godine.
vrijeme: 01.02.2024. - 15.02.2024.
Na ovaj način želimo otvoriti Prostor akterima u Splitu i okolici; kako onima koji nemaju prostor za provedbu aktivnosti, tako i onima koji u ovom pozivu vide način da svoj rad i aktivnosti besplatno predstave u Prostoru.  Kreativni hub Prostor sastoji se od nekoliko multifunkcionalnih prostorija koje mogu ugostiti različite vrste aktivnosti - izložbe, radionice, predavanja, projekcije, diskusije, kratkoročne umjetničke intervencije…

Poziv je otvoren za sve organizacije civilnog društva, umjetničke organizacije, neformalne grupe i građane koji se bave kulturom, suvremenom umjetnošću, edukacijom, te uključuju raznoliku publiku, a posebice mlade ili ranjive skupine. Aktivnosti participativnog karaktera imat će prednost pri odabiru. Prijavljene aktivnosti moraju biti otvorene za javnost i besplatne. Prostor se može posvojiti maksimalno na jedan dan.
Prijavu je potrebno poslati do 15. veljače.

Informacije o prijavi