Preskočite na glavni sadržaj

Objavljen Poziv za predlaganje umjetničko-edukativnih programa i/ili radionica za Ruksak (pun) kulture za 2024. godinu (Rok: 22.12.2023.)

Ministarstvo kulture i medija RH objavilo je Poziv za predlaganje umjetničkih programa i/ili umjetničko-edukativnih radionica za Ruksak (pun) kulture - umjetnost i kultura u vrtiću i školi, nacionalni dopunski program u vrtićima, osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj za 2024. godinu.
vrijeme: 21.11.2023. - 22.12.2023.
url: https://min-kulture.gov.hr/
Ruksak (pun) kulture je umjetnički program vezan uz umjetnost i kulturu, a u hrvatskim vrtićima i školama provodit će ga stručnjaci različitih umjetničkih područja (književnici, likovni, kazališni, glazbeni, plesni, filmski i drugi umjetnici te studenti umjetničkih akademija ili drugih fakulteta koji pokrivaju predmetne djelatnosti) koje program Ruksak (pun) kulture uključuje. Predloženi programi i/ili radionice trebaju pokrivati područja izvedbenih umjetnosti, vizualnu i filmsku umjetnost, književnost i kulturnu baštinu. Pravo podnošenja prijava na temelju ovog Poziva imaju sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi na području Republike Hrvatske.
 
Prijave na temelju ovog Poziva mogu se podnositi od dana objave 21. studenog do 22. prosinca 2023. godine do 17 sati, a uvjete poziva kao i upute za prijavitelje pronađite na poveznici.

>>> Poziv za predlaganje programa Ruksak (pun) kulture