Preskočite na glavni sadržaj

New Faces 2024 - Poziv mladim glazbenim profesionalcima (Rok: 11.12.2023.)

Inicijativa New Faces objavila je poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u stvarnostna uz vodstvo iskusnih profesionalaca u industriji .
vrijeme: 27.11.2023. - 11.12.2023.
url: https://www.ment.si/en/post/new-faces-2024-open-call
S vodećim regionalnim festivalima i konferencijama, uključujući MENT Ljubljana (Slovenija), Kontakt (Srbija), SHIP (Hrvatska) i PIN Music Conference (Sjeverna Makedonija), New Faces 2024 otvorio je prijave i mladi glazbeni talenti koji aktivno doprinose lokalnoj i/ili regionalnoj glazbenoj sceni, imaju priliku predati svoje prijave do 11. prosinca 2023.
Otvoreni poziv nije usmjeren na glazbenike, već na glazbene profesionalce koji neumorno rade iza scene i sudjeluju u razvoju glazbene industrije.
 
New Faces predstavljaju pokretačku snagu regionalne glazbene industrije, ističu se u različitim poljima kao što su organizacija događaja, booking, menadžment, izdavaštvo, glazbeno novinarstvo, produkcija itd. Ovi ambiciozni mladi stručnjaci definirani su svojom radnom etikom i strašću. Tko su New Faces 2023.

Fizičke osobe mogu nominirati sebe i treće osobe.
Kandidati moraju imati 30 godina ili manje u 2024. godini.  

Obrazac prijave→


Izvor: We Move Music Croatia