Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za predstavljanje umjetnika povodom 9. rođendana portala PerceiveArt (Rok: 31.10.2022.)

Portal PerceiveArt povodom 9. obljetnice organizira natječaj tj. poziv likovnim umjetnicima koji žele predstaviti svoje umjetničko djelovanje kroz formu intervjua na portalu PerceiveArt. 
vrijeme: 30.09.2022. - 31.10.2022.
url: https://perceiveart.com/
Portal PerceiveArt lansiran je 13.11.2013. godine kao jedan od rijetkih, ako ne i jedini, portal u Hrvatskoj koji je posvećen isključivo likovnoj umjetnosti i na kojem možete pronaći stručne tekstove namijenjene široj publici poput likovnih kritika, recenzija umjetničkih monografija, predstavljanja umjetnika i umjetničkih projekata, problemske tekstove i intervjue s umjetnicima, ali i poneki putopis. Pokretačica i urednica portala je diplomirana povjesničarka umjetnosti i muzeologinja Sonja Švec Španjol. Više o portalu možete saznati na linku: https://perceiveart.com/
 
Povodom 9. obljetnice portal PerceiveArt organizira natječaj tj. poziv likovnim umjetnicima koji žele predstaviti svoje umjetničko djelovanje kroz formu intervjua na portalu PerceiveArt. S obzirom da živimo u vremenu u kojem u medijima dominira žutilo, senzacionalizam, crna kronika i politika, ovim natječajem želimo u fokus staviti kvalitetne pojedince iz područja likovne umjetnosti te im omogućiti medijski prostor za kvalitetno predstavljanje vlastitog umjetničkog rada i djelovanja.
 
Prijava za sudjelovanje treba obuhvaćati:
  1. detaljnu profesionalnu biografiju (obrazovanje, umjetničko djelovanje, popis samostalnih i grupnih izložbi, nagrada, priznanja, pedagoškog rada)
  2. portfolio dosadašnjeg umjetničkog djelovanja
  3. kvalitetne fotografije radova u jpeg formatu – selekcija po vlastitom izboru iz dosadašnjeg stvaralaštva (minimalno 15 fotografija radova) – materijali se mogu poslati: we transferom, filemailom ili jumbo mailom
  4. u nekoliko rečenica obrazložiti zašto želite biti predstavljeni na portalu PerceiveArt te pratite li djelovanje portala od ranije ili ste prvi put čuli za njega putem ovog natječaja (pola kartice do kartica teksta)
Sve prijave šalju se isključivo na e-mail kontakt: sonja@perceiveart.com
Ako u roku tri dana nakon slanja prijave ne dobijete potvrdu primitka iste, pošaljite ponovno e-mail ili poruku na Facebook stranicu PerceiveArt kako bi potvrdili da je prijava zaprimljena.
Sva dodatna pitanja i detalje oko prijava i sudjelovanja možete dobiti slanjem upita na e-mail kontakt: sonja@perceiveart.com ili slanjem poruka na messenger Facebook stranice portala PerceiveArt: https://www.facebook.com/PerceiveArt.eu

Natječaj je otvoren do 31.10.2022. (do ponedjeljka 31.10. u ponoć).
 
Rezultati natječaja bit će objavljeni u nedjelju 13.11.2022. na web stranici https://perceiveart.com/, a svi prijavljeni kandidati bit će obaviješteni o rezultatima natječaja putem e-maila.