Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za organizatora projekta Aleja skulptura

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika i Organizacijski odbor projekta Aleja skulptura na savskom nasipu odlučili su raspisati natječaj za organizatora / voditelja projekta. Natječaj je otvoren od 11.veljače do 11.ožujka 2013. do 15 sati.
prijava: 11.03.2013
mjesto: Vienna, Austria
url: http://slobodneveze.wordpress.com/
Idejni prijedlog za Aleju skulptura na savskom nasipu dao je hrvatski kipar Ratko Petrić još 1985. na Zagrebačkom salonu. Od 1990. počela se ostvarivati prva faza. Do sada je postavljeno jedanaest skulptura te je želja Organizacijskog odbora i HDLU-a da se projekt nastavi.

Ovim putem pozivaju se svi članovi i članice HDLU-a, prvenstveno kipare i kiparice sa završenom Akademijom likovnih umjetnosti i poznavanjem kiparskih tehnologija, te poznavanjem prostornih dispozicija i osviještenost o vrijednosti samog projekta za kulturu Grada Zagreba, ali i kulturu Hrvatske, da se prijave na natječaj za organizatora i voditelja projekta.

HDLU i Organizacijski odbor od svakog sudionika i sudionice natječaja traži da prijava sadrži:
- osobne podatke;
- Curriculum Vitae;
- motivacijsko pismo u kojem sudionik ili sudionica natječaja obrazlaže svoju viziju i važnost ovog projekta za kulturu Grada Zagreba i Hrvatske.

Prijavnu dokumentaciju možete poslati na e-mail adresu pm.hdlu@gmail.com ili na poštansku adresu: Hrvatsko društvo likovnih umjetnika
Trg žrtava fašizma bb
10 000 Zagreb
s naznakom (za natječaj Aleja skulptura na savskom nasipu)

Sudionici i sudionice također mogu dostaviti dokumentaciju osobno na gore navedenu adresu svakim radnim danom od 11 do 15 sati u ured kustosica.