Preskočite na glavni sadržaj

MiXER 2015 - umjetničke rezidencije

MiXER 2005 prihvaća prijave za umjetničke rezidencije u trajanju od 4 tjedna s ciljem  poticanja kreativne odvažnosti, rizika i eksperimenta. Umjetnici rade u paru, a rok prijave je 23.11.2014.
vrijeme: 02.03.2015.
prijava: 23.11.2014.
mjesto: Slovenia
url: http://www.resartis.org/en/residencies/upcoming_deadlines/?id_content=2160Da li imate dovoljno hrabrosti da radite s drugima? , pitaju organizatori ovogodišnjeg MiXER-a, trans-disciplinarnog kolaborativnog eksperimenta u kojem su umjetnici iz različitih disciplina i kulturalnih pozadina ohrabreni da podijele vlastite metode rada i insipiriraju jedni druge. Sa zadatkom kolaborativnog rada, umjetnicima je dana mogućnost da razmjenjuju i razvijaju nove ideje te dobiju vrijedne uvide iz drugih umjetničkih formi.
 

MiXER je fleksibilan i nezavisan četverotjedni program sa strukturiranim ishodom. Izabrani umjetnici iz različitih umjetničkih disciplina rade zajedno na novim radovima. Njihov zadatak je i proizvesti  ARTISTS’ BOOK koja prikazuje glavne aspekte zajedničkog rada i suradnje. Rezidencija završava s javnom prezentacijom završenog projekta i objavom Artist' Book.

Sudionicima je na raspolaganju studio za rad.
 

O konceptu i uvjetima prijave, saznajte više ovdje