Preskočite na glavni sadržaj

Media Mediterranea 23: Poziv za volontiranje

Udruga Metamedij objavila je poziv za volontiranje na festivalu Media Mediterranea 23 koji će biti održan u Puli od 5. do 7. kolovoza 2021. godine. 
vrijeme: 30.06.2021.
Udruga Metamedij organizira 23. izdanje Media Mediterranea festivala u sklopu kojeg će se od 05. do 07. kolovoza 2021. godine u Puli održavati različiti programi: izložbe, multimedijalne instalacije, predstavljanja...
 
Festival će se ove godine održati u centru grada: Europskom centru za mir i razvoj (ECPD) i Augustovom hramu, galeriji Srpskog kulturnog centra u Istri (SKUC) te prostoru Društva arhitekata Istre DAI-SAI, a kako bismo ga uspješno sproveli potrebna nam je i vaša pomoć. Zato tražimo četiri volontera koji će biti uključeni u doček gostiju, postavljanje, čuvanje i skidanje izložbi, brigu oko osvježenja za goste i posjetitelje te asistiranje tehničarima.
 
Prijava se vrši OVDJE
 
Volontiranje na festivalu je savršen način za iskusiti festivalski duh i upoznati se s organizacijom manifestacija, susresti se i spojiti s novim ljudima, steći iskustvo u radu s afirmiranim kao i mladim umjetnicima, te postati dio festivalskog tima koji će Puljanima i ovoga puta ponuditi inovativan i bogat program.
 
Media Mediterranea 23 festival
Traženi broj volontera: 4

Razdoblje volontiranja: od 02. do 10. kolovoza 2021. godine
Mjesto volontiranja: Pula