Preskočite na glavni sadržaj

Mala kulturna scena: radionica Bradionica

Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Tripstih, pozivaju na prijavu na radionicu Male kulturne scene – Bradaonica. Posljednja ovogodišnja radionica održati će se u subotu, 30. studenoga, od 18 sati, u prostoru DZIU Medika. Radionice su besplatne, a namijenjene su djeci od 5 – 12 godina.

vrijeme: 30.11.2019. 18 h
mjesto: Zagreb; DZIU Medika, Pierottijeva 11
url: https://attack.hr/

Broj polaznika je ograničen. Prijave se zaprimaju na: kazaliste.tripstih@gmail.com
 
Radionice iz ciklusa Mala kulturna scena baziraju se na radu s djecom kroz interaktivnu igru, gdje djeca uz kreativan rad imaju mogućnost i naučiti različite sadržaje. Subotnja radionica za temu ima nadolazeće prosinačke praznike, stoga će se na radionici izrađivati čestitke, osmišljavati i pjevati pjesme, izrađivati poklone , igrati razne igre.
 
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih koju čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih). Neven Aljinović Toth (IGK, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska, Tripstih)
 
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata, neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija. Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.
 
Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva
 
Facebook event