Preskočite na glavni sadržaj

KLFM – Radio dan i noć

KLFM – radio u zajednici drugu godinu za redom donosi program 'Radio dan i noć' kako bi publici približili, i uključili je u svoj rad, a pritom se i dobro zabavili. Cjelodnevni program će se odvijati u petak, 20. studenoga, na više lokacija u Splitu.
vrijeme: 20.11.2015.
mjesto: Split
url: http://klfm.org/

U popodnevnim satima u prostoru Umjetničke akademije Split na Gripama održat će se radionica Synthomir, nastala u suradnji s udrugom za razvoj “uradi sam” kulture, Radiona.

Od 19 sati program se seli se u prostor Beton kina u Domu mladih na nastup eksperimentalnog elektroničkog kolektiva MMessy Oscillators koji će u interakciji s publikom predstaviti niz elektroničkih glazbenih instrumenata nastalih po “uradi sam” principu. Kao najava nastupa planiran je razgovor s gostima o temama suvremene produkcije i distribucije glazbe.

Nakon Radio Dana, od 22 sata slijedi Radio Noć u klubu Quasimodo, gdje KLFM Soundsystem donosi raznolik, klupski presjek radijskih emisija eXit, Fields & Forests, Radio Esplendor, QRT, EL Segundo, Demos, La Strada…

Dođite na Radio Noć i ugrabite majicu, torbu ili naljepnicu, te svojom donacijom podržite aktivnosti i djelovanje udruge KLFM – radio u zajednici.

Dan

13.00 – 18.00 Radiona SYNTHOMIR – UMAS
Synthomir sintesajzer zamišljen je kao DIY komplet za slaganje, nastao u sklopu aktivnosti “Radione – Udruge za razvoj ‘uradi­ sam’ kulture”. Radionica se organizira u suradnji s Odsjekom za dizajn vizualnih komunikacija, Umjetničke akademije (kroz aktivnosti na platformi “Interakcije”), a održava se u prostorijama Akademije na Gripama.
Voditelji radionice su Damir Prizmić i Igor Brkić iz udruge Radiona.

19.00 – MKC Beton kino, razgovor “Novi radio formati”

20.00 – MKC Beton kino, Messy Oscillators

Noć

22.00 – 04.00 KLFM Soundsystem, klub Quasimodo