Preskočite na glavni sadržaj

Upravni odjel za kulturu i zavičajnost Istarske županije objavljuje Javni poziv za sufinanciranje proizvodnje kratkometražnih filmova u 2024. godini (Rok: 19.4.2024.)

Predmet Javnog poziva je sufinanciranje proizvodnje kratkometražnih igranih, dokumentarnih, eksperimentalnih i animiranih filmova u 2024. godini s posebnim naglaskom na razvoj i unapređenje djelovanja istarskih autora i poticanje stvaranja filmova inspiriranih Istrom i istarskim temama, uz prikaz zanimljivih lokacija koje promoviraju Istru kao mjesto radnje.
vrijeme: 19.03.2024. - 19.04.2024.
url: https://www.istra-istria.hr/hr/

Prijavu mogu podnijeti fizičke i pravne osobe, upisane u sudski ili drugi registar za obavljanje djelatnosti proizvodnje audiovizualnih djela (filmova), sa sjedištem u Republici Hrvatskoj ili one koje obavljaju djelatnost u Republici Hrvatskoj, upisane u očevidnik producenata koji vodi Hrvatski audiovizualni centar; samostalni umjetnici i samostalni filmski djelatnici te nezavisni producenti/ice zajednički s redateljima/icama, sa scenarijem za koji su stekli autorska prava ili potpisali rezervaciju tj. opciju s autorom/icom u svrhu snimanja filma (neovisno o njihovom prethodnom filmskom radu i iskustvu).
 
Prijave se dostavljaju elektroničkom poštom na adresu: kultura@istra-istria.hr do 19. travnja 2024. godine. 
 
Cijeli tekst poziva možete pronaći OVDJE, kao i na službenoj stranici Istarske županije.  
 
Izvor: HAVC