Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na prijavu radova za Q izlog 2024. (Rok: 10.3.2024.)

Udruga Domino poziva umjetnice/-ke, umjetničke (neformalne) grupe i sve zainteresirane da se prijave za izlaganje i predstavljanje svog umjetničkog rada / instalacije u izlogu udruge Domino u Petrinjskoj 38 u Zagrebu.
vrijeme: 26.02.2024. - 10.03.2024.
Udruga Domino Q izlogom nastoji dati mjesto umjetničkim izričajima slobodne forme i sadržaja te uvesti kritički, humoristički i alternativni vizualni sadržaj u ulični puls centra grada. Iako su sadržaj i forma otvoreni, prednost dajemo prijedlozima koji istražuju rubove, margine, ono sustavno zanemareno i nečujno te igralački pristupaju materijalizaciji i zauzimanju javnog prostora.
 
Koji su uvjeti?
  • Na poziv se mogu prijaviti umjetnice:i, umjetnički (neformalni) kolektivi i svi zainteresirani umjetnice:i / umjetnički kolektivi
  • Prijavitelj:ica može prijaviti maksimalno jedan prijedlog
  • Honorar za realizaciju i postavljanje rada je 300 eura bruto 2
  • Domino osigurava promociju i dokumentaciju rada
  • Po završetku izložbe rad preuzima autor:ica
  • Dimenzije izloga: visina: 155 cm, širina: 150 cm, dubina 66 cm
Kako se prijaviti? 
Kratki životopis (do 800 znakova), zajedno s konceptom rada i vizualnim rješenjem potrebno je poslati na domino.ured@gmail.com s naznakom “Q IZLOG 2024.”
 
Kada je rok?
Rok za slanje prijave je do 10. 3. 2024. (do kraja dana).
 
Kada su rezultati?
Rezultati će biti objavljeni 15. 3. 2024. na web stranici te Facebook i Instagram profilima Domina. Odabrane:i umjetnice:i / kolektivi bit će obaviješteni i e-mailom.
 
Vrijeme izlaganja u Q izlogu?
U periodu od 20. ožujka do kraja 2024. godine, u dogovoru s umjetnicama:ima. Svaki će rad će biti izložen 2-3 tjedna.

Projekt financijski podržava Gradski ured za kulturu i civilno društvo Grada Zagreba. Godišnji program udruge Domino financijski podržava Zaklada Kultura Nova.