Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na natječaj za organizacije civilnog društva / Jačanje francusko-hrvatskih partnerstava (Rok: 14.4.2023.)

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavilo je peti natječaj za organizacije civilnog društva.
vrijeme: 13.03.2023. - 14.04.2023.
url: https://institutfrancais.hr/

Ovaj poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:

1. ravnopravnost spolova i borba protiv bilo koje vrste rodne diskriminacije,
2. pomirba i promicanje tolerancije te
3. zaštita okoliša i borba protiv klimatskih promjena.

Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije.
 
Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.
 
Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu institutionnel@institutfrancais.hr najkasnije do 14. travnja 2023. godine.
(Mole se prijavitelji da ne šalju svoju prijavu putem JumboMaila, WeTransfera i drugih sličnih kanala.)

Tekst Poziva
Obrazac za prijavu
Obrazac proračuna