Preskočite na glavni sadržaj

Fotografski natječaj: 'Zeleno. Održivo. Ostvarivo!'

​Fotoklub Split u suradnji s društvom VSB Obnovljiva Energija Hrvatska raspisuje nagradni fotografski natječaj na temu - »Zeleno. Održivo. Ostvarivo!«. 
vrijeme: 10.05.2024. - 30.05.2024.

Natječaj je otvoren do 30. svibnja do 23:59, a od autora_ica se traži fotografska/umjetnička interpretacija zelene teme - zaštite okoliša, bioraznolikosti i bioravnoteže, ljepote i netaknutosti prirode i svega ostaloga što nam padne napamet kada razmišljamo o održivom razvoju i zelenoj tranziciji.

Jednostavno rečeno, tražimo fotografije koje slave raskošnu ljepotu Hrvatske, u svim tonovima, bojama, godišnjim dobima, visinama i nizinama… jer, ljepota je u oku promatrača, a nagrada je u džepu najboljih! Također, spremni smo i otvoreni za kritičko promišljanje ekoloških problema, devastacija i narušavanja krajobraza te društveno angažirane fotografske narative koji nas suočavaju sa stvarnim problemima i izazovima održive budućnosti.

Natječaj je otvoren profesionalnim fotografima_kinjama; fotoamaterima_kinjama, foto-entuzijastima i zaljubljenicima u fotografiju. Natječaju mogu pristupiti svi autori_ice bez obzira na godine, ali autori_ice mlađi od 18 godina u prijavi na natječaj moraju OBVEZNO priložiti pisanu suglasnost roditelja.

Propozicije natječaja>>>