Preskočite na glavni sadržaj

Ctrl Alt HNK u Osijeku

Ctrl Alt HNK u Osijeku
Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku i Kulturni centar Osijek najavljuju manifestaciju "Ctrl Alt HNK" - novi kazališni ciklus u kojem će osječkoj publici biti predstavljene kazališne predstave tematski okrenute mlađoj publici i one u kojima se predstavljaju mladi autori.
vrijeme: 21.01.2020. - 22.01.2020.

Ove godine prve dvije predstave izvest će se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, a preostale ovise o terminu otvorenja novog Kulturnog centra koje je planirano tijekom godine.

Manifestaciju 21. siječnja otvara monodrama Luke Mihovilovića „Neprilagođen“ u produkciji Istarskog narodnog kazališta Pula. Riječ je o autorskom projektu glumca i redatelja Mihovilovića i glumice i redateljice Gee Goljak koji se bavi problemom diskriminacije i neprihvaćanja. Već sljedećeg dana, 22. siječnja, osječkoj publici predstaviti će se Srpsko narodno pozorište Novi Sad s dramatičnom komedijom“ Zdrav(o) život(e)/ High life u režiji Nikole Zavišića, s pričom o načinu kako zapravo „opipavamo“ i pamtimo život što ga živimo o osjetima i osjećajima.

Opširnije:
https://www.facebook.com/hnkosijek/