Preskočite na glavni sadržaj

Kreće prva Filmska početnica za osnovnoškolce

Filmska početnica je edukacijski program organizacije Restart, pokrenut 2014. godine s namjerom da u praksi primjenjuje inovativan i originalan pristup filmskom obrazovanju od najranije dobi. Nakon dvije godine provedbe programa samo za predškolsku dob, više od stotinu provedenih radionica te više od petsto polaznika i polaznica, Filmska početnica nastavlja rasti.
vrijeme: 21.09.2016.
mjesto: Zagreb; Pogon, Ulica kneza Mislava 11
url: http://filmskapocetnica.restarted.hr/

Program za osnovnoškolsku dob, namijenjen djeci od 8 do 10 godina starosti, provodit će se od 21. rujna do 21. studenog kroz 18 radionica podijeljenih na 6 tematskih cjelina. Radionice se odvijaju dva puta tjedno i to ponedjeljkom i srijedom od 17 do 18 sati u u prostoru Pogona – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade na adresi Ulica kneza Mislava 11. Prijave su u tijeku!
 
Besplatan je za sve polaznike/ce, uplaćuje se samo kotizacija od 200,00 kuna koja se po završetku programa vraća ukoliko niste izostali s više od dvije radionice.  Sve je to moguće zahvaljujući Hrvatskom audiovizualnom centru, Društvu hrvatskih filmskih redatelja i Zakladi Kultura Nova, koji financijski podržavaju program.
 
Program može primiti do deset polaznika/ca, stoga se potrebno prijaviti na vrijeme slanjem ispunjenog obrasca kojeg možete preuzeti na službenoj stranici.