Preskočite na glavni sadržaj

The Haze - pobjednici britanskog natječaja dolaze na INmusic

Britanski bend The Haze pobjednik je ovogodišnjeg natječaja 'All About the Music', na kojem su se britanski izvođači borili za nastup na INmusic festivalu.
vrijeme: 20.06.2016.
mjesto: Zagreb, Pula, Vienna
url: http://www.galerie-stock.net/

Britanci su i ove godine prepoznali odličnu priliku - nastup na INmusicu kao skok u međunarodnu karijeru te se na natječaj prijavilo mnoštvo odličnih izvođača među kojima se odabranih pet bendova uživo predstavilo u finalnoj večeri natječaja. Finalna "bitka bendova" održala se 28. travnja u Zephyr Loungeu u Leamingtonu, a stručni žiri je za pobjednika odabrao bend The Haze!
 
The Haze je energičan mladi rock bend iz Liverpoola. Pri sviranju se igraju s vatrom na način koji se rijetko viđa u žanrovima današenjeg modernog rocka. Zvuče kao da su odabrali najsnažnije riffove The Stoogesa te ih iskombinirali s melodijama karakterističnima za kasniju karijeru velikih The Beatlesa. The Haze će se ovog ljeta na zagrebačkom Jarunu predstaviti na istoj pozornici na kojoj će nastupiti Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, The Coral i mnogi drugi.
 
"All About The Music" natječaj u suradnji s INmusicom organizira Eufest, britanska agencija specijalizirana za festivale. Pobjednici prijašnjih godina bili su Roger The Mascot, Stop Drop Robot i Katalina Kicks. Katalina Kicks su se iznimno svidjeli festivalskoj publici, u finalnoj večeri ovogodišnjeg britanskog natječaja nastupili su kao posebni gosti, a njihova pjesma "Yeah Yeah Yeah" našla se i u promotivnom videu INmusic festivala.
 
Osim britanskog natječaja "All About The Music" čiji pobjednik je već poznat, u tijeku su natječaji i za slovenske i švedske bendove, a u utorak, 3. svibnja saznat će se i pobjednik domaćeg natječaja 'Zasviraj sa Žujom'! Organizatori ovim putem podsjećaju i pozivaju sve zainteresirane da 3. svibnja dođu na dobru svirku i druženje u Vintage Industrial Bar te među prvima saznaju još jedno ime koje će se pridružiti ovogodišnjem INmusicovom lineupu.