Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za volontere na 7. VAFI festivalu

Sedmi Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin (VAFI) i ove godine traži volontere, svoju dodatnu pokretačku snagu. VAFI se održava od 19. do 24. travnja, nekomercijalnog je sadržaja i natjecateljskog karaktera, a Varaždin pretvara u meku animatora. Prijave su otvorene do 12. travnja 2016.!
prijava: 12.04.2016
mjesto: Berlin, Germany
url: http://www.berlinale.de/

Prijave se vrše na službenim stranicama festivala www.vafi.hr.
 
Volonterske dužnosti obuhvaćaju tehničku podršku i logističku pomoć organizatoru, dočekivanje gostiju iz cijelog svijeta i slično.
 
Zauzvrat, osim VAFI akreditacije koja omogućuje nesmetano kretanje na svim lokacijama festivala, organizacijski tim volonterima nudi VAFI majicu kao trajni suvenir, personaliziranu zahvalnicu i volontersku knjižicu koja je službena potvrda vrijednog rada. Naravno, i neponovljivo iskustvo.
 
Organizatori traže fleksibilne, društvene i pouzdane osobe koje će svojim radom doprinijeti prepoznatljivosti i kvaliteti festivala, u skladu s uputama dobivenim od voditelja volontera.
 
Nakon odabira, voditelj će napraviti raspored rada koji će biti organiziran u smjenama, prema dogovoru. Za one željne rada kroz zabavu idealna prilika jer će upoznati filmski festival „iza platna“, prisustvovati brojnim događanjima, steći nove prijatelje i okušati se u novim situacijama.