Preskočite na glavni sadržaj

Montažstroj zapošljava

Umjetnički kolektiv Montažstroj će povodom svojeg 25. rođendana zauzeti prostor Kulturno informativnog centra (KIC) otvaranjem privremenog ureda te će ondje održati razgovore s prijavljenim kandidatima za posao producenta. Natječaj je otvoren do 17. prosinca 2014.
vrijeme: 18.12.2014.
prijava: 17.12.2014
mjesto: Zagreb, KIC, Preradovićeva 5
url: http://www.nsk.hr/

U 5 dana za 25 godina, od 18. do 22. prosinca 2014. godine, Montažstroj se neće baviti svojom bogatom prošlošću već će javnosti predstaviti planove za budućnost. Najvažniji od njih jest zapošljavanje novih suradnika na radnom mjestu producenta.

Montažstroj traži novi dinamo u 25 godina starom stroju. Natječaj za posao otvoren je svima koje pored umjetnosti zanima i društveni angažman u zajednici u kojoj živimo. On je namijenjen ljudima koji su spremni zagristi u izazove nezavisne kulture i suočiti se s produkcijskim, komunikacijskim, organizacijskim, koordinacijskim zadacima pa čak i s obimnom administracijom. Svime onime što nezavisnu kulturu čini toliko privlačnom.
 
Ako svojim višestrukim sposobnostima odgovarate opisu dinamičnog posla producenta Montažstroja, sve potrebne informacije o natječaju možete naći na ovoj poveznici.
 
Montažstroj će svoje petodnevno uredovno vrijeme od 10 do 15 sati posvetiti i susretu sa svima onima koji se žele kroz druženje i razgovor upoznati s radom ovog umjetničkog kolektiva. Svi su dobrodošli!
 
Za sve detaljnije informacije pratite službenu internet stranicu www.montazstroj.hr ili Facebook stranicu Montažstroja.