Preskočite na glavni sadržaj

Beogradski muzičar i pisac Daniel Kovač u Booksi

U nedjelju, 16. studenoga, u 19 sati, u Booksi, u sklopu Booksinog programa Književni budoar, na tribini 'Književnost, između' gostuje predstavnik beogradske glazbeno-književne scene, član benda Jarboli, osnivač Jesenjeg orkestra i pisac, Daniel Kovač.
vrijeme: 16.11.2014. 19,00
mjesto: Boulder, USA
url: http://www.bmoca.org/
Daniel Kovač rođen je u Pančevu, a živi i radi u Beogradu. Po struci je inženjer elektrotehnike. Njegov je spisateljski rad prvi puta ukoričen 2002. u po mnogo čemu neobičnoj knjizi Logika reke, pruge i otpada, koja je bila u užem izboru za Ninovu nagradu. Odonda je objavio još dva romana (Carstvo i Uzvodni bluz) i zbirku tekstova i ilustracija, odnosno umjetničku knjigu Tiha reč.

Kada se o glazbi radi, Daniel Kovač zagrebačkoj je publici poznat kao član Jarbola koji  su zadnji put u Zagrebu svirali u siječnju 2012. Jesenji orkestar nastupio je prije pet godina na Danima srpske kulture. Osim razgovora s voditeljicom tribine, Dunjom Kučinac i predstavljanja nove Kovačeve knjige Klara i leksikon minimalnog života, ovaj multi talentirani umjetnik prisutnima će pokazati i svoje nove crteže, te odsvirati i pokoju pjesmu uz pratnju akustične gitare.

Ulaz na tribinu je slobodan.