Preskočite na glavni sadržaj

Kratki na brzinu – poziv

Kratki na brzinu - revija hrvatskog kratkog filma održava se od 9. do 11. svibnja u Svetom Ivanu Zelini. Prijave su otvorene do 15. travnja 2014.
vrijeme: 09.05.2014.
prijava: 15.04.2014
url: http://www.pou-zelina.hr
Službeno otvaranje i početak audiovizualnog programa obilježava projekcija dokumentarnog filma Nebojšte Slijepčevića 'Gangster te voli', 26. travnja, u 19 sati, uz prisutstvo autora.

Kako je jedan od glavnih ciljeva ove inicijative promocija hrvatskog filma, tako želimo i nastaviti razvoj našeg programa. Ne kritiziramo festivalski pristup, no ono što nas vodi i što zamišljamo je mjesto okupljanja autora, razmjene iskustava, neformalno druženje i gledanje hrpe filmova – bez obzira na vrstu, formu i tome slično. Jedino ograničenje jest da ograničenja nema.

U tom tonu, neće biti cermonijalnih govorancija, dodjela nagrada, glavnog i popratnog programa. Biti će samo jedan program – onaj koji ćete formirati Vi svojim filmovima, svojom voljom i svojim idejama.

Za sudjelovanje potrebno je poslati kratki film, s osnovnim informacijama o autoru/ima, producentu i godini produkcije u nekom od idućih formata: miniDV, Blue-ray, DVD, gdje preferiramo filmove do 20 minuta samo zato da možemo pokazati čim više filmova.

Adresa za slanje filmova:
Kratki na brzinu
Toma Zidić
Braće Radić 7
10380 Sv.I.Zelina

Za sve ostale informacije i pitanja obratite se na mail: toma.zidic@gmail.com