Preskočite na glavni sadržaj

Outlook Festival najbolji festival na Drum&Bass Arena Awards 2013.

Outlook Festival je drugu godinu za redom osvojio nagradu za najbolji festival na Drum&Bass Arena Awards 2013. koje su se održale 5. prosinca 2013. u Londonu.
vrijeme: 05.12.2013.
mjesto: Šibenik, Croatia
url: http://www.mdf-sibenik.com/

To je još jedno veliko priznanje za svjetski poznati Outlook Festival, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, koji je dobitnik nagrade UK Festival Awards za "Best Overseas Festival" 2011. koji je i ove godine ponovno nominiran u istoj kategoriji, kao i na European Festival Awards u kategoriji "Best Medium Sized Festival". Također Outlook Festival je redovito prisutan u izborima najboljih festivala od strane brojnih renomiranih svjetskih medija kao što su britanski BBC i američki Vibe magazine.

Outlook Festival 2014. održat će se od 3. do 7. rujna na lokaciji poluotoka i tvrđave Punta Christo u Štinjanu u blizini Pule.

Za odgovor na pitanje zašto su Outlook Festival i Punta Christo u tako malo vremena postali jedna od svjetskih festivalskih meka koja privlači tisuće stranih posjetitelja i glazbenih znalaca, možda je najbolje da pogledati novi video Outlook Festivala 2013.