Preskočite na glavni sadržaj

Radionica Gradski trgovi Kotora - poziv za sudjelovanje

Radionica 'Gradski trgovi Kotora' održat će se od 29. kolovoza do 4. rujna 2011. u Kotoru, Crna Gora, a zainteresirani se mogu prijaviti do četvrtka, 18. ovoga mjeseca. 
vrijeme: 29.08.2011.
prijava: 18.08.2011
mjesto: Sveta Helena, Croatia
url: http://www.vitezovi-zelingradski.hr

Projekt Oživljavanje gradskih trgova u balkanskim gradovima, koji ima za cilj doprinijeti oživljavanju gradskih trgova kao održivih javnih mjesta koja njeguju kulturni identitet i promoviraju različitost kroz primjenu javnih politika i aktivno učešće zajednice, realiziran je u partnerstvu Co-PLAN i U-Polis iz Albanije, Koalicije za održivi razvoj iz Makedonije i EXPEDITIO iz Crne Gore. Donator projekta je Swiss Cultural Programme in the Western Balkans (SCP) u okviru Regional Cooperation Projects programa.
 
Radionicu Gradski trgovi Kotora organizira EXPEDITIO, kao jedan od partnera na projektu.
 
Moderatorica radionice će biti dr. Ružica Božović Stemenović.
 
Radionica će biti na engleskom jeziku i namijenjena je studentima/cama arhitekture ili mlađim arhitektima/cama. Program radionice će biti uskoro postavljen.
 
Troškovi puta i boravka u Kotoru za odabrane učesnike/ce će biti pokriveni.
 
Pozivamo sve koji su zainteresirani za sudjelovanje na radionici da pošalju CV i kratko motivacijsko pismo (max 150 riječi) na e-mail adresu expeditio@t-com.me, najkasnije do četvrtka 18. kolovoza 2011. (Izvor: UHA)