Preskočite na glavni sadržaj

Blue Figures jazz quartet u Lazaretima

Koncert jazz quarteta Blue Figures održat će se u subotu, 20. kolovoza, u Lazaretima, s početkom u 22 sata. 
vrijeme: 20.08.2011. u 22 sata
mjesto: New York, USA
url: http://www.e-flux.com/

Blue Figures jazz quartet izvodi pretežno originalne kompozicije. Također na svom repertoaru ima nekoliko "nepriznatih" standarda renomiranih jazz glazbenika poput Dave Holland-a, Joe Farell-a itd.
 
Ivan Bonačić rođen je u Dubrovniku 1988. Nakon završene srednje glazbene škole (smijer saxofon), odlazi na audiciju jazz odjela Umjetničkog sveučilišta u Grazu (KUG) gdje studira protekle četiri godine, te također svira u raznim glazbenim sastavima.
 
Felipe Sequeira de Oliveira - rođen je u Belem-u (Brazil) 1983. godine. sa 14 godina počeo je svirati električni bas. 2004. odlazi u Sao Paolo studirati glazbu, a 2007. godine također   upisuje KU Graz.   Ovaj odlični basist često svira u raznim bendovima u Austriji i okolici.
 
Vilkka Wahl finski je glazbenik rođen u Helsinkiju. Trenutno mu se djelovanje bazira u Austriji gdje završava magisterij iz gitare i pedagogije, a sudjeluje u mnogobrojnim glazbenim projektima sa glazbenicima iz Europe. Ovo će biti već njegov treći posjet i koncert u Dubrovniku.
 
Alan Polzer rođen je 1982. god. u Dubrovniku gdje pohađa glazbenu školu - smijer klavir, a kasnije i udaraljke, te glazbenu teoriju. Jazz odjel KUG-a, smijer bubanj upisuje 2008.  U proteklih 15 godina svira u mnogobrojnim glazbenim sastavima različitih stilova u Hrvatskoj te Austriji.