Preskočite na glavni sadržaj

Big Strip Gorila promovira album prvijenac 'Moment'

Indie-rock band Big Strip Gorila predstavit će upravo objavljeni debitantski album 'Moment' u srijedu, 7. prosinca, u zagrebačkoj Tvornici Kulture.
vrijeme: 07.12.2016.
mjesto: Zagreb; Tvornica kulture, Šubićeva 2
url: http://www.tvornicakulture.com

Big Strip Gorila album prvijenac najavio je singlom “Sudar s istinom”. Sniman u suradnji s producentom Borisom Fischerom, "Moment" donosi svih pet singlova kojima su se Big Strip Gorila već nametnuli kao jedan od najperspektivnijih ovdašnjih sastava. Uz "Negacija savršene priče", "Dresden", "Bermudski trokut", "Što sada kada smo zaspali" i "Bez treme", na albumu se nalazi čak sedam novih pjesama kojima samo potvrđuju da je, unatoč njihovom svježem stupanju na scenu, riječ o svirački i autorski sjajnom bendu.
 
Bend autorski potpisuje sve pjesme na albumu. Aranžmane su izradili u suradnji sa svojim producentom, naslovnu ilustraciju albuma potpisuje Krunislav Stojanovski, fotografije Toni Mijač, a likovno oblikovanje albuma Jana Dabac.
 
Album “Moment” dolazi kao kruna uspjeha u proteklim mjesecima tijekom kojih je njihov posljednji singl "Bez treme" zavladao MTV regionalnom top-listom i zasjeo na prvo mjesto. Bend je ranije ove godine dobio i jedno od najvećih mogućih priznanja vlastitih kolega kada su članovi legendarnog Bijelog dugmeta snimili s njima pjesmu "Zar ne vidiš da pravim budalu od sebe"...više