Preskočite na glavni sadržaj

5. International Pula Jazz Festival - 20. kolovoza

Peto izdanje International Pula Jazz Festivala održat će se u četvrtak, 20. kolovoza 2020., uz nastup glazbenika Brune Krajcara, Matija Dedić Trija i Branko Sterpin Quinteta feat Oleg Kireyev. Početak programa je u 20 sati, a festivalsku večer zatvorit će tradicionalni Pula Jazz Jam Session.
vrijeme: 20.08.2020.
mjesto: Pula, Dom hrvatskih branitelja
url: https://pulajazzfestival.com/

Legenda hrvatske scene, multiinstrumentalist, pjevač, skladatelj i showman Bruno Krajcar će podići zastore festivala na sebi svojstven način, efektno kako samo on umije. Tenziju će držat headliner festivala priznata istinska zvijezda balkanske jazz scene, pijanista i skladatelj Matija Dedić.
Trubač Branko Sterpin će u simbiozi sa saksofonistom Olegom Kireyevim predstavit melange klasičnog i autorskog jazza. Kvintet uključuje stalne članove jazz society regije - bubnjara Dušana Krajnca i basista Nenada Mirta.

Jam session će po tradiciji zatvoriti Festival u kojem će nastupiti svi izvođači sa različitim kombinacijama.

Početak koncerata u 20.00 sati., cijena karte 50,00kn, na dan koncerta ulaznice po cijeni od 70,00 kn, mogu se kupiti na samom ulazu. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i online na web stranici festivala. Djeca i mladi do 18 godina, kao i umirovljenici, imaju slobodan ulaz.
~
Program Festivala
20. kolovoz

  • Bruno Krajcar (klavir, vokal /Hrvatska)
  • Matija Dedić Trio (klavir, contemporary jazz, Hrvatska)
  • Branko Sterpin Quintet feat Oleg Kireyev (truba, saxofon, mainstream jazz, Hrvatska/Rusija)
  • Jam Session
https://www.facebook.com/pulajazzfestival