Preskočite na glavni sadržaj

20. Pannonian Challenge u Osijeku

Pannonian Challenge ove godine traje od srijede, 5. lipnja, do nedjelje, 9. lipnja, a lokacija je svima dobro znana – lijeva obala rijeke Drave u Osijeku. Kroz pet dana festivala ove godine posjetitelji će uživati u vrhunskoj adrenalinskoj zabavi, koncertima regionalnih glazbenih zvijezda i druženju s brojnim posjetiteljima iz cijelog svijeta.
vrijeme: 05.06.2019.
mjesto: Osijek
url: https://pannonian.hr/
 

Ovom prigodom festival dovodi neka od najzvučnijih glazbenih imena poput Hladnog piva i Leta 3, preko gostiju iz regije poput Atheist rapa i Bad Copyja, pa sve do lokalnih uzdanica predvođenih Debelim precjednikom, Krankšvesterom i Gužvom u 16ercu.


Program po danima...


Na dan otvorenja festivala, u srijedu 5. lipnja, proslavljeni hrvatski BMXer i aktualni Svjetski prvak Marin Ranteš će sa službenim BMX sudcem Igorom Vukadinovićem Pokijem održati BMX školu za najmlađe u najbolje opremljenom skate parku u regiji. Škola počinje u 15.00 sati. U 20.30 volonteri će s osječkog pješačkog mosta pustiti lampione te tako najaviti jubilarni 20. Pannonian. Izložba action sport fotografija i predstavljanje monografije "20 godina Pannoniana" održat će se u Kazamatu u 21. sat, a nakon svečanog otvorenja DJ Omer i DJ Umbo zabavljat će goste do ranih jutarnjih sati.  


Četvrtak je dan posvećen skateu, u 18.00 je skate finale, u 19.30 dodjela nagrada, a od 21.00 party se seli u Vegu gdje će nastupati Silente, Gužva u 16ercu i Harvo Jay.


Petak je rezerviran za inline i scooter (romobil). Od 16.30 u skate parku možete pogledati scooter session, dok je inline pro finale u 18.00 sati. 19.30 je dodjela nagrada u kategoriji inline, a od 21.00 se party seli u Vegu gdje nastupaju Hladno Pivo, Let 3, The Nilz, Debeli Precjednik i Of Apes.


Subota i nedjelja su rezervirani za BMX. U subotu ćete od 15.00 u parku moći pogledati utakmicu Hrvatska – Wales i osvježiti se u našem chill corneru. Od 18.00 počinje BMX polufinale, a od 21.00 party se seli u Vegu gdje vas čekaju Krankšvester, MAiKA, Atheist Rap, Bad Copy i DJ Sly.


Nedjelja je završni dan ovogodišnjeg jubilarnog Pannonian Challengea, a izdvajamo BMX žensko finale od 15.00, BMX legende od 16.15, i BMX muško finale od 18.00. U 19.30 je dodjela nagrada, a nakon toga after party ostaje u skate parku gdje će vas DJ Pips zabavljati do jutarnjih sati.