Preskočite na glavni sadržaj

Web stranica i podcast Ivane Bodrožić

Web stranica i podcast Ivane Bodrožić
Spisateljica i pjesnikinja Ivana Bodrožić, u sklopu programa digitalne prilagodbe kulturnih sadržaja, od ožujka 2021. predstavlja novopokrenutu autorsku web stranicu https://ivanabodrozic.com/, podcast i radionicu kreativnog pisanja.

Na mrežnoj stranici https://ivanabodrozic.com objedinjeni su svi dosad izašli naslovi autorice na hrvatskom i na stranim jezicima, digitalni sadržaji, kritike, recenzije i nagrade te važne informacije za strane izdavače.


Serija od četiri podcasta (https://ivanabodrozic.com/media/podcast/) bavi se temama koje autorica obrađuje u romanu ”Sinovi, kćeri”. Roman donosi priču o zaključanosti; onoj društvenoj, obiteljskoj i intimnoj, kroz tri perspektive...

Podcast: Ispod teksta, izvan margina / Ep 4.
Gost: Saša Ilić

Ivana Bodrozic · Ispod teksta, izvan margina Ep 4, gost: Saša Ilić

Podcast: Ispod teksta, izvan margina / ep 3. (12.5.2021.)
Gošća: Olja Savičević Ivančević

Ivana Bodrozic · Ispod teksta, izvan margina Ep 3, gošća: Olja Savičević Ivančević

Podcast: Ispod teksta, izvan margina / ep 2 (21.4.2021.)
Gošća: Mirna Brođanac.Podcast: Ispod teksta, izvan margina / ep 1 (29.3.2021.)
U sklopu projekta, Ivana Bodrožić održala je putem Zoom platforme radionicu kreativnog pisanja: Autorica traži autore/ice. Na radionici (zatvorenog tipa) polaznici su radili na rukopisima uz vodstvo i uredničke sugestije voditeljice radionice.

Snimka predstavljanja romana Ivane Bodrožić ”Sinovi, kćeri”, u prostoru kreacije Uranija, dostupna je putem poveznice:
https://www.youtube.com/watch?v=TeX7P1T936EProgram podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.