Preskočite na glavni sadržaj

Upisi u novu sezonu Kazališta Škrabe

Kazalište Škrabe i Kreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe. Upisi traju do 25. rujna 2023.!
vrijeme: 31.08.2023. - 25.09.2023.
mjesto: Jastrebarsko
url: https://www.facebook.com/kazaliste.skrabe

Upisati se možete već sada prijavom na mail-adresu kazaliste.skrabe@gmail.com, a satovi glume i probe započet će sredinom rujna.
  
Nino Škrabe, umjetnički voditelj Kazališta Škrabe, već 55 godina kroz rad u svom rodnom gradu Jastrebarskom promiče kulturu i kazališnu umjetnost jaskanskim krajem, županijom, državom, ali i u inozemstvu. Kroz njegovo Kazalište do sada je prošlo više od tri tisuće članova! Njegove predstave s velikim su uspjehom igrane u Jastrebarskom, na pozornicama diljem Hrvatske, ali i na gostovanjima u inozemstvu.
 
Posljednja predstava Kazališta Škrabe, "101 dalmatiner", premijerno je izvedena u proljeće 2022, a u godinu dana odigrana je 20 puta i vidjelo ju je više od 3000 gledatelja!
 
U suradnji s Kreativnim studijem Zvrk Kazalište Škrabe održalo je nedavno iznimno uspješan i odlično posjećen Ljetni kamp Hawk City 2023, a član velike obitelji Kazališta Škrabe možete postati i VI!
 
Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, ako želite naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu), ako se želite dobro zabaviti i steći nove prijatelje – dođite i pridružite nam se!
 
Nakon što je u proteklih 12 godina pripremila 11 hit-predstava te održala sedam godina zaredom Ljetni kazališni kamp Hawk City te pripremila brojne druge uspješne programe ("Kazališne balove pod maskama", "Božićne prskalice", "Lipanjske krijesnice"…) uigrana ekipa kazališnih stručnjaka kreće s novom kazališnom sezonom. Voditeljica Kazališta je Klementina Škrabe, a za novu sezonu planiraju se brojni projekti i nastupi, novi programi, sudjelovanje na važnim događanjima u Jastrebarskom, Zagrebačkoj županiji i Zagrebu, snimanje online nastupa, premijere novih predstava u kojima možete sudjelovati i vi te velika proslava 55 godina umjetničkog djelovanja osnivača jaskanskog Kazališta Nine Škrabea.