Preskočite na glavni sadržaj

ULTRA Europe festival idućeg ljeta ponovno u Splitu

ULTRA Europe festival idućeg se ljeta vraća u Split, a održat će se od 8. do 10. srpnja na Parku Mladeži, nakon čega će se preseliti na Brač, Hvar i Vis​, objavio je u ponedjeljak organizator festivala.
vrijeme: 08.07.2022. - 10.07.2022.
mjesto: Split
url: https://ultraeurope.com/

Osmo izdanje festivala ​započet će u četvrtak, 7. srpnja, na rasporedu ​je ​Opening Party, nakon čega slijedi trodnevni ULTRA Music Festival na Parku Mladeži u Splitu, od 8. do 10. srpnja.
 
​Potom slijedi ULTRA Brač, koji će se održati u 585 Clubu​, a ujutro 12. srpnja​ odlaze na Hvar. Tamo će se popodnevni beach party ​održati na Paklen​im oto​cima, gdje će se osim programa ULTRA Beach održati i večernji program Resistance Hvar, u Carpe Diem Beach Clubu.
 
Resistance Closing Party Vis zadnja je destinacijska stanica, a održat će se 13. srpnja, u intimnoj atmosferi 200 godina stare tvrđave Fort George na Visu, poznatije pod imenom Fortica.
 
​Festival ULTRA Europe dio je velike ULTRA Worldwide obitelji koja se, nakon velike pauze, vraća jača nego ikad. Novogodišnji Resistance u Sydneyju rasprodan je u samo nekoliko dana, u tijeku su završne pripreme za Ultra Music Festival u Melbourneu, a povratak festivala na mjesto gdje je sve i počelo, u Bayfront Park u Miamiju, od 25. do 27. ožujka, navodi organizator.
 
​​Osmo izdanje održat će se uz podršku Vlade, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Hrvatske turističke zajednice, a posebna pažnja bit će posvećena provođenju i poštovanju svih mjera vezanih uz covid-19, kako bi cijelo događanje i sve destinacije bile sigurne za posjetitelje, kaže se u priopćenju.
 
Izvor: Hina