Preskočite na glavni sadržaj

Tesla & friends 2023.

Tesla & friends 2023.
U Zagrebu će se održati manifestacija Tesla & friends u organizaciji udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost, kojom se od 9. do 11. srpnja odaje počast nacionalnom velikanu, poznatom izumitelju i znanstveniku Nikoli Tesli u povodu 167. obljetnice njegova rođenja i desetog Nacionalnog dana Nikole Tesle – dana znanosti, tehnologije i inovacija.
vrijeme: 09.07.2023. - 11.07.2023.
mjesto: Zagreb
url: http://eu.unt-genius.hr/

Iz programa izdvajamo nekoliko ključnih događaja; polaganje cvijeća na spomenik Nikoli Tesli u Zagrebu na dan njegova rođenja 10. srpnja u 10 sati, svečani program i dodjelu godišnje nagrade Nikola Tesla – Genij za budućnost te nagrade Nikola Tesla za etično poslovanje 10. srpnja u 19 sati u Hotelu Esplanade u Zagrebu te konferenciju Tesla u Zagrebu na temu Voda – temelj života 11. srpnja s početkom u 10 sati u prostoru Društva arhitekata Zagreb.
 
Ove godine dodjeljuje se i Nagrada Nikola Tesla za etično poslovanje koja je dio projekta „Jačanje kapaciteta OCD-a kod upravljanja kriznih situacija i etičnog poslovanja“ koji Udruga Nikola Tesla - Genij za budućnost provodi s partnerima Hrvatskom zajednicom inovatora i Centrom za razvoj osobnih potencijala Mentis.
 
Poduzetnici koji su predloženi za dobitnika nagrade svojim poslovnim aktivnostima i pristupom u radu i svakodnevnom djelovanju u skladu su sa Teslinim principima društvene odgovornosti, etičnosti i pravednosti. Osim toga, nagrađivanjem etičnog pristupa poslovanju potiče se suzbijanje korupcije i napredak hrvatskog gospodarstva i društva.
 
Više o događanjima pogledajte na web stranicama: http://eu.unt-genius.hr/ i http://www.unt-genius.hr/.