Preskočite na glavni sadržaj

Svečana dodjela novinarskih nagrada 'Erceg' i 'Glavašević' na Media In Time festivalu

Ovogodišnje, četvrto izdanje festivala Media In Time u organizaciji Centra za kulturu medija, a u sklopu kojega se dodjeljuju nagrade Hrvatskog novinarskog društva, počinje 16. lipnja u Vinkovcima panel-raspravom o novinarskim fotografima, profesiji kojoj zbog ušteda u produkciji medijskog sadržaja prijeti izumiranje, a nastavlja se u subotu u Vukovaru panel-raspravom 'Manjinski mediji i identitet zajednice'.
vrijeme: 16.06.2023. -
mjesto: Vinkovci
url: https://www.hnd.hr/

Hrvatsko novinarsko društvo će u petak, 16. lipnja, u Vinkovcima dodijeliti nagrade za lokalno novinarstvo "Siniša Glavašević" i "Anđelko Erceg". Svečana dodjela održat će se u sklopu festivala novinarstva Media In Time, a prenosit će se uživo na HND-ovim stranicama na Facebooku You Tubeu.
 
HND je u travnju 2022. godine ustanovio nagrade za lokalno novinarstvo koje nose imena dvojice legendarnih hrvatskih novinara. Najbolji novinarski radovi koji se bave temama iznimno važnima za lokalnu zajednicu nagrađivat će se u kategorijama tisak i internet nagradom "Anđelko Erceg", a u kategorijama radio i televizija nagradom "Siniša Glavašević". 
 
Program možete preuzeti ovdje.