Preskočite na glavni sadržaj

Slavljeničko 10. izdanje Impulse Festivala

Impulse Festival ove godine slavi jubilarno 10. izdanje! Od 17. do 23. travnja ovaj multimedijalni festival klupske glazbe riječkoj publici nudi niz koncerata i glazbenih edukativnih tribina. I u novoj, 2023. godini očekuje nas tradicionalni sajam ploča, film u Art-kinu i brojne zabave.
vrijeme: 17.04.2023. - 23.04.2023.
mjesto: Rijeka
url: https://www.facebook.com/ImpulsefestivalRi

Impulse Festival, riječki klupski boutique festival, i ove godine promovira dobru glazbu i urbanu kulturu. Aktivnosti koje će se održati u sklopu festivala (koncerti, projekcije filmova, tribine, sajam ploča) u središte stavljaju glazbu koja je festivalska glavna okosnica, a održat će se na sljedećim lokacijama: Art-kino Croatia, The Beertija, OKC Palach, Pogon kulture, botel Marina, Kampus, Exportdrvo i Manual.
 
Osim alternativnih glazbenika i sadržaja, bit će mjesta i za već provjerena glazbena imena. Jedan od njih svakako je Vojko V koji je ujedno prvi gost festivala. Porinom nagrađeni reper opet dolazi u Rijeku i to u subotu, 22. travnja u Pogon kulture.. „Ne može“, „Pasta Italiana“, „Kako to“ i najnovija mu „Saborska penzija“ samo su neki od Vojkovih hitova čije publika zna od početka do kraja. Nakon rasprodane zagrebačke Tvornice kulture vrijeme je da riječka publika otkrije što se sve krije iza skorašnjeg albuma "Dvojko".
 
Cijena ulaznica za njegov koncert u pretprodaji iznosi 11 eura, dok cijena na dan nastupa skače na 15 eura. Prodajna mjesta su Dallas music shop Rijeka i sustav Entrio.
 
Ove godine u ponudi je ponovno pogodnost za studente. Uz predočenje x-ice svi studenti riječkog Sveučilišta ostvaraju mogućnost kupovine ulaznica po pretprodajnoj cijeni i na dan programa (ako nije rasprodan).
 
Zajedničku organizaciju festivala potpisuju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a za vizualni identitet festivala zaslužan je dizajnerski studio Radnja iz Zagreba. Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Rijeka - Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, HDS-ZAMP i Zaklada Kultura nova.