Preskočite na glavni sadržaj

Radionica za djecu 'Prijedlozi i pokušaji'

Studio Pangolin organizira radionicu 'Prijedlozi i pokušaji' koja će se održavati u dva termina: 24. i 25. rujna i 1. listopada 2022., od 10 do 12 sati, u maloj dvorani Pogona Jedinstvo (Trnjanska struga 34, Zagreb). Voditeljica radionice je Neža Knez.
vrijeme: 24.09.2022. - 01.10.2022.
mjesto: Zagreb

Radionica potiče djecu (7-13 godina) da kroz vizualni jezik materijaliziraju vlastito mišljenje i slobodno izražavanje. Kroz dijalog osmišljavamo predmete i kostime, te ih koristimo za scenografiju fiktivnog svijeta. Radionica se fokusira na medij crtanja, upotrebljanje raznih materijala i izrađivanja maski za koje izmišljamo fiktivne svijetove. Poslije oba ciklusa radionice prezentirat ćemo proces 13. listopada u maloj dvorani Pogona Jedinstvo.
 
Radionice su edukativne i umjetnici i djeci što može potaknuti razmišljanje koje nadilazi okvire radionica. Što znači učiti i biti učen? Gdje je granica? Kako doći do kreativnog dijaloga; kako se slušamo, surađujemo, kako kritički razmišljamo?
 
Radionice su besplatne i održavaju se u dva vikrnda (24/25.9 i 1.10; 10 do 12 sati).
 
Tko se može prijaviti?
 
Mogu se prijaviti djeca između 7 i 13 godina. Poželjno je da budu prisutna oba dva dana radionice (24/25.9.) ili subotu 1.10.
 
Kako se prijaviti?
 
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila: nezakn@gmail.com.
 
Rok za prijavu prvog vikenda je 23.rujna 2022., a rok za prijavu drugog vikenda je 30. rujna 2022. Broj sudionica/ce je ograničen.
 
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putom e-maila: nezakn@gmail.com.
 
O voditeljici radionice:
 

Neža Knez rođena je u Ljubljani 1990. Godine 2014. diplomirala je kiparstvo na Akademiji likovnih umjetnosti i dizajna u Ljubljani, gdje je nastavila magistarski studij. Zadnjih par godina posvećena je mediju filma te koreografiji prostora u proširenom smislu. Već tri godine živi i radi u Zagrebu.

Radionica za djecu “Prijedlozi i pokušaji” | Facebook