Preskočite na glavni sadržaj

Projekt Yarn Bombing - izrada i prezentacija instalacija od vune

Raznim instalacijama od vune, kroz cijeli mjesec lipanj obilježava se rođendan Helen Keller kako bi se poticala svijest o gluhosljepoći te isto tako o osobama s višestrukim teškoćama. Glavni događaj bit će na Zrinjevcu 28.06 s početkom u 11:00 te će trajati do 19:00 sati.
vrijeme: 28.06.2022. -
mjesto: Zagreb
url: http://www.malidom.hr/
Dnevni centar za rehabilitaciju Mali dom - Zagreb ove se godine priključuje projektu Yarn Bombing koji se već nekoliko godina odvija u 20 država diljem svijeta. Yarn Bombing obilježava se izradom i prezentacijom različitih instalacija od vune. Događaj će se održati u lipnju, kada je rođendan Helen Keller, a njegov je cilj poticanje svjesnosti o osobama s oštećenjem vida i sluha te višestrukim poteškoćama. Helen Keller opisuje se kao vrlo inspirativna osoba koja je, iako gluhoslijepa, postigla vrlo visoku razinu komunikacije, diplomirala kao prvostupnik u SAD-u, postala je autorica brojnih djela te zagovornica osoba s poteškoćama u području vida i sluha uz mnogobrojna druga postignuća. Opširnije

'Pridružite nam se na Zrinjevcu te sudjelujte u našim radionicama i u radionicama Hrvatskog saveza gluhoslijepih osoba Dodir', pozivaju iz Malog doma.