Preskočite na glavni sadržaj

Prijave za šesto izdanje Male škole medijske kulture u Kino klubu Split

Kino klub Split poziva sve zainteresirane nastavnike/-ice i profesore/-ice hrvatskog jezika i književnosti, likovne kulture i likovne umjetnosti u osnovnim i srednjim školama, koji(e) žele steći ili usavršiti svoja znanja i razumijevanje audiovizualnih medija te ih kasnije uklopiti u nastavne i izvannastavne aktivnosti u školama i svakodnevni rad s djecom i mladima, da se prijave na šesto izdanje Male škole medijske kulture (MŠMK).
prijava: 20.10.2023
mjesto: Split
url: https://kinoklubsplit.hr/

Cijeli program trajat će u periodu od 28. listopada do 29. studenog 2023. u prostorijama Kino kluba Split (Ulici slobode 28) te na terenu po potrebi. Planirano je da se predavanja održavaju ponedjeljkom i srijedom u večernjim terminima, a praktične radionice vikendom. Točan raspored bit će naknadno javljen odabranim polaznicima.
 
Za sudjelovanje u programu MŠMK-a potrebna je prijava do 20. listopada putem prijavnog obrasca. Broj polaznika je ograničen i u slučaju povećanog interesa, selekcija će se vršiti na osnovu motivacijskog pisma.
 
Više informacija o programu saznajte u objavi na web stranici Kino kluba Split.

Rad Kino kluba Split podržavaju Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Hrvatski audiovizualni centar, Grad Split i Zaklada Kultura nova. Program podržavaju Hrvatski audiovizualni centar i Agencija za elektroničke medije. Program se održava u suradnji s Hrvatskim filmskim savezom, Multimedijalnim kulturnim centrom i Agencijom za odgoj i obrazovanje.