Preskočite na glavni sadržaj

Prijave za Kustosku školu 2023.

Kustoska škola program je izvaninstitucionalne edukacije koji udruga Mavena realizira od 2016. godine. Cilj Škole je educirati mlade povjesničare_ke umjetnosti, umjetnike_ce te druge zainteresirane kulturne djelatnike_ce u svrhu osposobljavanja za stvaranje novih i inovativnih kustoskih programa u gradu Splitu i šire. 
prijava: 21.03.2023
Međunarodni tim umjetnika_ca i kustosa_ica, svake godine s drugom temom, sudionicima daje uvid u kustoske prakse iz različitih europskih perspektiva, upoznaje ih s načinima rada u specifičnoj odabranoj temi te im pruža osnovu za međunarodnu kulturnu suradnju.

Kustoska škola besplatna je za sve sudionike_ce, moguće ju je pohađati online ili uživo (Beton kino, Dom mladih Split), a prijaviti se možete mailom na mavena@mavena.hr najkasnije do utorka, 21. ožujka 2023.

---
 
Un-war Space Lab:
Armina Pilav, Damir Ugljen, Servet Cihangiroğlu, Ana Dana Beroš, Jamie Allen, Louise Emily Carver, Ivica Mitrović
 
---
Više informacija:
https://mavena.hr/kustoska-skola-2023/ 

Linkovi:
https://www.entangledmilieus.com/https-www...
https://www.jamieallen.com/
https://transmedia-design.me/tribe/ivica-mitrovic/ 
---
Kustoska škola program je udruge MAVENA – 36 njezinih čuda, koji se provodi u suradnji s Koalicijom udruga mladih, Multimedijalnim kulturnim centrom Split i Platformom Doma mladih, a financira se putem javnih natječaja Ministarstva kulture i medija RH i Zaklade Kultura nova.